Nakon što su sahranili kraljicu Elizabetu II, princ Hari i Megan Markl vratili su se u Ameriku, a sada su prvi put viđeni u javnosti od tragičnog događaja koji je pogodio kraljevsku porodicu, ali i celu Britaniju.

Megan Markl i princ Hari na sahrani kraljice elizabete.
Pool / Zuma Press / Profimedia 

Kraljičin unuk i njegova supruga su krenuli dalje i odlučili da na neko vreme zaborave na svoje brige zabavljajući se na koncertu Džeka Džonsona u amfiteatru Santa Barbara Boul u Kaliforniji.

Vojvoda i vojvotkinja su uhvaćeni kako plešu i razgovaraju sa okupljenima u posebno ograđenom delu amfiteatra, a Hari je nežnim gestovima pokazao koliko voli Megan te je nekoliko puta zagrlio oko struka.

Megan je navodno stigla na koncert oko 20 časova, a Hari je stigao sat vremena kasnije te su zajedno nastavili sjajno veče.

Kraljevski par ovih dana puni medijske stupce zbog neizvesnosti oko serije koja bi trebalo da izađe u saradnji sa Netfliksom.

Sa velikom i poznatom striming platformom Netfliks snimili su dokumentarac koji je trenutno u montaži, a par navodno nije u potpunosti zadovoljan rezultatom.

Megan Markl i princ Hari.
PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia 

Došlo je do saznanja da par nije zadovoljan kako se prikazuju pojedine scene, iako su i sami o svemu govorili, te se sada plaše prikazivanja serije.

Navodno je došlo do toga da sada razmišljaju da li uopšte serija treba da se prikazuje, ali će je pre toga sigurno drugačije montirati do kraja.

princ Hari i Megan Markl.
Profimedia 

Ljudi koji rade na ovom projektu imaju dosta posla pred sobom i kreću od nule, a fanovi će morati da sačekaju seriju još neko vreme.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!