Anastasija Ražnatović već neko vreme uživa u skladnoj ljubavi sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom. Par je proslavio nedavno i 6 meseci veze, a pevačicu je dočekalo romantično iznenađenje koje joj je pripremio dragi.

Sa druge strane, i ona se oglasila na mrežama i zajedničkom fotografijom pokazala koliko joj je stalo do partnera. Inače, Anastasija veći deo vremena provodi u Španiji upravo kod Gudelja, zbog čega joj mnogi već sada prizivaju svadbena zvona, ali pevačica ne žuri sa takvim odlukama, već uživa u ljubavi sa fudbalerom.

Anastasija Ražnatović je srećna u ljubavi sa Gudeljom.
Instagram 

Međutim, ma koliko da je ljubav jaka, pevačica jednu stvar nikada ne bi prihvatila u vezi, a to je uslovljavanje i to između ljubavi i karijere.

- Kada bi me dečko pitao da biram između karijere i ljubavi, ja bih znala u tom trenutku da nisam sa pravom osobom, jer osoba koja me voli zna koliko ja volim i svoj posao, nikada me ne bi primorala da biram između ta dva. U toj situaciji bih uvek izabrala posao - rekla je Anastasija za Scenu.

Inače, mlada pevačica je do skoro mislila da nije spremna da postane majka, ali se to promenilo. Kako kaže, upravo je bratanac Željko zaslužan za to. 

- Iskrena da budem, donedavno sam mislila da nisam spremna da postanem majka. Sada mislim da su neki drugi faktori bili uključeni da ja ne budem spremna, ali sad, videćemo... Mislim da se to menja, možda to ide s godinama, s nekim drugim iskustvom, s nekim drugim životnim iskustvima, videćemo - ispričala je jednom prilikom.

Anastasija Ražnatović spremna je da bude majka.
Nemanja Nikolić/Kurir 

Mlada pevačica istakla je da je srećna u vezi sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom.

- Srećna sam jako, možete da vidite po mom izgledu da sam stalno nasmejana i mislim da to govori sve o mom emotivnom stanju" - istakla je Anastasija, a još njenih i Gudeljinih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram, printscreen/instagram Ražnatovićeva u vezi s fudbalerom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!