Priče o aferamaslavnih oduvek su zanimale ljude, međutim, više je nego jasno da su pojedine zaista bile samo puka izmišljotina. Nažalost, na metama teških optužbi našli su se neretko i slavni za koje je teško zamisliti da su u stanju da prevare supruge. Jedan od onih koji je ovako nešto osetio na svojoj koži, bio je Novak Đoković koji važi za odanog i porodičnog čoveka i koji je u odnosu, a potom i braku sa Jelenom bio pre nego što je stekao svetsku slavu.

Novak Đoković i Jelena oduvek imaju jak odnos.
kurir 

Novaka su u prošlosti povezivali sa brojnim slavnim damama, a jedna od priča koja se bukvalno kosila sa razumom bila je i navodna afera sa mladom pevačicom Anastasijom Ražnatović.

Uprkos brojnim demantijima, ova priča provlačila se po mrežama, a sve je otišlo toliko daleko da se stavljao i znak pitanja na odnos Anastasije Ražnatović i Jelene Đoković.  

Anastasiju Ražnatović povezivali su sa Novakom Đokovićem.
Nemanja Nikolić/Kurir 

U jednom trenutku oglasila se i pevačica koja je stavila tačku na bilo kakva nagađanja i zapušila usta onima od kojih je trač krenuo.

- To mi je baš užas. Bilo je mnogo takvih naslova, a najgore mi je što narod veruje i misle da ja to guram u novine. A nije baš tako. Pišu da bi se prodavalo, lupe svašta ne bi li se prodalo, a nije im bitno da li je to istina ili ne - izjavila je svojevremeno mlada pevačica.

Jelena je pokazala da njen i Novakov odnos nije poljuljan.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Da odnos Anastasije Ražnatović i Jelene Đoković ipak nije poljuljan kasnije je pokazala i Novakova supruga. Naime, nakon jednog gostovanja, Anastasija je svojevremeno podelila na svom Instagramu delić u kojem je otpevala jednu numeru, a njen moćni glas raspametio je kako gledaoce, tako i pratioce.

Usledili su komplimenti ispod objave, a u komentarima se našla i Jelena Đoković koja nije skrivala oduševljenje.

Jelena Đoković komentarisala je Anastasijinu pesmu.
Instagram 

- Wow wow wow", oduševljeno je Jelena prokomentarisala Anastasijinu izvedbu i tako definitivno stavila tačku na sve tračeve i gradske spekulacije a lepa Anastasija se zahvalila na komplimentu čime je jasno da između njih nema "zle krvi", kao i da gradski tračevi ne mogu da naruše njihov odnos.

Inače, ovo nije prvi put da su Novaka povezivali sa drugim damama. Njegova čuvena bivša je Lidija Popović, poznatija kao "sprska Džej Lo", a ona je o Novaku pričala samo u superlativu.

pritnscreen/instagram Lidija Popović je bivša devojka Novaka Đokovića, sa kojom je bio pre nego što je uplovio u vezu sa Jelenom.

Novak je tokom 2009. godine povezivan i sa zgodnom bacačicom koplja Lerin Franko iz Paragvaja. Međutim, Nole je demantovao sve te navode.

Srpskog tenisera povezivali su i sa "novosadskom barbikom" Natašom Bekvalac. Tvrdnje da ih vezuje više od prijateljstva pojavile su se još pre više od 10 godina kada su viđeni na istim mestima kako u Srbiji, tako i u inostranstvu, a medijima je posebno interesantno bilo to što su jednog leta oboje bili u isto vreme na Ibici.

Još jedna lepotica na spisku je i Nina Seničar za koju se pričalo da je bila sa novakom pre nego što je ušao u vezu sa Jelenom. Njih dvoje zapravo se znaju godinama, a čak su se jednom rpilikom pojavile i zajedničke fotografije iz Dubaija, ali nikada ništa nije bilo potvrđeno.

Međutim, povezivanja se ovde ne zaustavjaju. Pre tačno deceniju nova „veza“ Novaka Đokovića je osvanula u svetskim medijima. U pitanju je tada bila kuvarica Loren Von Der Pul koja se proslavila radeći sa slavnim teniserkama sestrama Vilijams. Preko njih je svojevremeno i upoznala Novaka. Bilo je to još 2012. u Pertu, u Australiji. 

Takođe, ne smemo zaboraviti ni govorkanja o odnosu sa indijskom glumicom Dipikom Padukone tokom 2016. godine. Njih dvoje su čak, u nekoliko navrata uslikani zajedno, a ona ga je često i bodrila sa tribina.

Dipika je često bodrila Đokovića sa tribina.
Mike Egerton / PA Images / Profimedia 

I jedna od poslednjih priča koja je popričično razbesnela Jelenu Đoković bila je navodna afera sa proslavljenom glumicom Marijom Karan. Jelena je priču demantovala javno, iako joj to do sada nije bila praksa.

Mariju karan su povezivali sa Đokovićem.
screenshoot/instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!