Život Marije Petronijević od samog početka njene karijere bio je enigma za javnost. Glumica je privatne informacije davala "na kašičicu", a o svojim emotivnim partnerima gotovo nikad nije govorila, posebno od kako se preselila iz grada na selo.

A onda je, kao bum iz vedra neba stigla informacija da je lepa Marija trudna, ali partnera ponovo nije želela da pokaže, sve do sada, kada je zapravo on to uradio umesto nje.

Naime, muž Marije Petronijević je navodno Milinko Isaković, bogati humanitarac iz Loznice koji je IT stručnjak. On je na svom profilu na Instagramu objavio njihove dve zajedničke fotografije, a naravno, komentari nisu izostali.

Marija Petronijević konačno je pokazala muža.
Instagram 

"Konačno zajednička fotografija, bio je red posle toliko godina. Prelepi ste. Sve najlepše vam želimo u životu, divan ste par...", samo je delić onoga što su ljudi pisali ispod objave.

Inače, Isaković je javnosti postao poznat pre više od deset godina kada je u humanitarnoj akciji "Milinko vam daruje" putovao po Srbiji i ostavio više stotina poklona na različitim lokacijama u nadi da će ih pronaći oni kojima su najpotrebniji, piše Kurir.

Tada je ovaj humanitarac navodio da je njegova misija zapravo želja da skrene pažnju na tradicionalne i ljudske vrednosti koje su u modernom dobu zaboravljene.

- Jednog dana sam se probudio s idejom da sam dobar čovek koji je uradio nekakva dobra dela, dok već sledećeg dana pomislim da ću goreti u paklu jer prethodnog dana nisam Romu koji prosi na Brankovom mostu dao neki novac - rekao je on tada za Alo.

Marija Petronijević je u braku sa bogatim IT stručnjakom.
Instagram 

- Sve ono što čovek čini tokom svog života najčešće je posledica unutrašnje potrebe i njegovo traganje za načinom da ostvari vlastitu sreću, zadovoljstvo ili da postigne neki duševni mir. Želeo sam da učinim nešto za sebe i druge, i tako sam krenuo. Na taj način, kad uspem da darujem nepoznatom, setim se predaka, upoznajem svoju zemlju - rekao Milinko.

Ni Milinko kao i njegova izabranica o privatnom životu nikad anije želeo da govori, a još njegovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

Instagram Milinko Isaković je muž Marije Petronijević

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!