Mladoj glumici Nikoli Koflan planetarnu popularnost donela je hit serija "Bridgerton". Međutim, nije mogla ni da zamisli da će joj ovo ostvarenje doneti i salve uvreda na račun izgleda. 

Iako slavnu bucku mnogi obožavaju, te im je njen lik Lejdi Visltaun jedan od omiljenih, postoje i oni koji nisu birali reči i koji su je sramno vređali jer se ne uklapa u današnje standarde lepote. Tako ju je, primera radi, prošle godine na dodeli Zlatnih globusa uvredila čak i voditeljka Amanda Ričards, koja vodi podcast "Big Calf".

Nikola Koflan našla se na meti kritika zbog izgleda.
twitter/Nicola Coughlan @nicolacoughlan 

- Debela devojka iz "Bridgertona" nosi crni kardigan na dodeli Zlatnih globusa. Ako ste zgodni i elegantni, ne razmišljate o tome, ali ako ste debela devojka, uvek ćete razmišljati o crnom kardiganu koji ćete morati da nosite sa sobom - napisala je Ričards na Twitteru.

Strani mediji pišu kako je voditeljka insistirala na tome da je reč "debela", koristila kao deskripciju, a ne uvredu. No Nikola, ne samo što joj nije verovala, kao ni ostatak sveta, već joj nije ostala dužna.

Nikola Koflan nije ostala dužna onima koji su je vređali.
printscreen/youtube/The Late Late show 

- Mislila sam da kardigan izgleda dobro, Moli Godard ga je koristila na svojoj reviji sa haljinama odakle je ideja potekla, a ja, inače, imam ime - odgovorila je glumica.

Međutim, ovo je samo jedna u nizu neprijatnih situacija koje je na svojoj koži osetila talentovana Nikola. Povučena primerom koleginice Rebel Vilson, ali i pevačice Adel, koje su transformisale svoja tela i Koflanova je rešila da uzme život u svoje ruke i promeni loše navike.

Nakon što se mesecima nije pojavljivala u javnosti, mlada glumica sada je izbacila fotografiju na svoje mreže sa jutarnjeg treninga i malo je reći da je sve ostavila u šoku.

Nikola Koflan sada drugačije izgleda.
Instagram 

"Svaki put kada ustanem ranije da vežbam pre posla osećam se kao da zaslužujem specijalnu medalju i to je jednostavno istina", napisala je Nikola.

Mnogi su morali dobro da protrljaju oči jer je Koflanova izgledala kao potpuno nova osoba, a veoma se jasno vidi da je skinula veliki broj kilograma. Od nekadašnje bucke nije ostalo ni "b", a osmeh na njenom licu govori da je veoma zadovoljna svojim izgledom.

Nikola je, prema pisanju stranih medija, izgubila između 15 i 20 kilograma, a izvori bliski glumici rekli su da je ovo samo početak, te da neće stati dok svoju liniju ne dovede u red, a kako je izgledala pre neverovatne transformacije pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Nikola Koflan skinula je ogroman broj kilograma.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!