Bivša manekenka Loni Vilison (39) nekada je krasila naslovne strane poznatih magazina, važila za najatraktivniju plavušu, a onda je na vrhuncu karijere doživela sunovrat.

Nakon turbulentnog braka s bivšim mužem, glumcem Džeremijem Džeksonom, Loni je doživela nervni slom. Radila je kao asistentkinja u centru za plastične operacije u Los Anđelesu, a onda 2016. nakon što je doživela nervni slom dobila je otkaz, a potom je izgubila svoj dom.

Jedno vreme radila i kao instruktorka fitnesa i krasila je naslovnice nekih časopisa, međutim sve je pošlo po zlu zbog njenih mentalnih problema, te je danas beskućnica koja se za život i hranu snalazi kopajući po kantama za smeće.

Ona je navodno odbijala svaku vrstu pomoći, smatrajući da joj ničije sažaljenje nije potrebno. I dok se javnost nadala da će se Loni vratiti na pravi put, te podići iz pepela, njeno stanje je sve lošije.

loni vilison snimljena krajem septembra
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Pre nekoliko dana paparaci su snimili nove fotografije na ulicama Kalifornije, a Loni je izgledala veoma iscrpljeno i zapušteno.

Bivša manekenka je stvari tražila po kontejnerima, dok na nogama čak nije imala ni obuću. Javnost ni dan danas ne može da poveruje da je Loni od onakve lepotice sebe dovela u neprepoznatljivo stanje.

loni vilison nekada
Youtube 

Pre samo sedam godina, živela je holivudski san, bavila se modelingom i pojavljivala se na crvenim tepisima na velikim i važnim događajima zajedno sa svojim partnerom Džeremijem Džeksonom, za kojeg se udala 2012. godine.

Nakon što je postala zavisna od droge, zapala je u tešku muku i poslednjih šest godina spava na ulicama naselja Venecija, gde je problem beskućništva dostigao kriznu tačku poslednjih godina i grad Los Anđeles je u sve većem problemu.

loni vilison danas je beskućnica
London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Kako je Loni nekada izgledala, a kako izgleda danas pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, printscreen/instagram Menekenka koja je postala beskućnica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!