Sahrana kraljice Elizabete možda jeste prošla, ali je i dalje glavna tema britanskih medija, a pogotovo "klimavi" odnos kraljevske porodice sa Megan Markl i Harijem. Iako je Marklova stekla određene simpatije nakon ponašanja na sahrani kraljice, čini se da tek sada isplivavaju na površinu određeni detalji koji su do sada čuvani od javnosti.

Nije tajna da je nekadašnja glumica uglavnom predstavljena kao "negativac", a u najnovijoj knjizi o kraljevskoj porodici, "Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown" ("Dvorjani: Skrivena moć iza krune"), kraljevskog dopisnika i autora Valentina Loua, otkrivene su nove informacije koje se tiču samog početka veze sa Harijem, ali i njegovih briga kada je u pitanju položaj u porodici.

nova knjiga otkrila je detalje o megan markl i hariju.
Sipa USA / ddp USA / Profimedia 

Naime, mladi princ bio je opterećen time da će postati nevažan kada njegov bratanac Džordž postane punoletan, te je sebe često poredio sa stricem, ozloglašenim princem Endruom, za kojeg kraljevska porodica nema baš lepe reči. 

Između ostalog, spominje se i da je Megan Markl postavila Hariju ultimatum da će raskinuti vezu s njim ukoliko on ne objavi da su zajedno.

Megan Markl postavila je Hariju ultimatum.
WPA-Pool / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

- Govorila je; ako ne daš izjavu kojom potvrđuješ da sam tvoja devojka, raskinuću s tobom. Hari je bio u panici - rekao je neimenovani izvor u knjizi.

Zaljubljeni Hari bio je u paničnom strahu da će ga Megan "šutnuti", nakon čega se obratio sekretaru Kensingtonske palate, Džejsonu Knaufu, zahtevajući da izda izjavu kojom potvrđuje da je Megan njegova devojka i osuđuje rasističke i seksističke tonove nekih medijskih izveštaja. 

Megan Markl uticala je na Harija i ucenila ga da će ga ostaviti.
Profimedia 

Čak je navodno i princ Vilijam pokušavao da izgladi odnose sa njima, međutim, nije bilo uspeha. Megan je prelazila sve granice i neretko bila navodno okrutna i drska prema osoblju, dok je u javnosti glumila "slatkicu". Uživala je u pažnji, ali nije shvatala poentu rukovanja sa silnim strancima, pa je jednom prilikom i rekla "ne mogu da verujem da nisam plaćena za ovo".

Jedan od pravila kraljevske porodice je i da ne primaju poklone, što je Megan jako teško palo jer je od raznih kompanija dobijala nakit i odeću. Kada se sve uzme u obzir, nije neobjašnjivo što Britanci i dan-danas neke stvari ne mogu da joj oproste i što je navukla toliki bes naroda na sebe.

Instagram, Admedia, Inc / ddp USA / Profimedia Pogledajte kako je megan izledala pre

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!