Dok britanska javnost s nestrpljenjem iščekuje ishod odnosa kraljevske porodice, stižu nove optužbe na račun Megan Markl. Glasine koje britanski milioner Ben Goldsmit upućuje direktno vojvotkinji od Saseksa imale su veliki odjek u javnosti.

Ben Goldsmit izneo je niz negativnih tvrdnji u nizu poruka na internetu kao odgovor na konstatacije da je vojvotkinja žrtva rasizma. Jedan od tri njegova odgovora je obrisano, ali je ostao komentar da je Megan Markl neljubazna, piše "Dejli mejl".

Nove optužbe na račun Megan Markl.
WPA-Pool / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

U tim negativnim komentarima je član uticajne britanske porodice poručio da Megan Markl ne vole u Britaniji ne zbog rasizma već zato što je ona "manipulativni zlostavljač".

"Daleko smo od savršenstva, ali anketa za anketom pokazuje da su Britanci među najljubaznijim ljudima i najmanje skloni rasizmu. U početku je Megan bila obožavana. Gomila je bila na ulicama na venčanju. Megan ne vole jer je manipulativni zlostavljač koji je razotkriven. Megan je postala personifikacija dolaska američkih poremećenih kulturnih ratova u Britaniju", tvrdi Ben Goldsmit.

Ben Goldsmit rkeao niz optužbi na račun Megan Markl.
Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Dejli mejl" podseća da je osoblje na dvoru optuživalo Megan za zlostavljanje, ali da je ona takve optužbe negirala.

U junu je Bakingemska palata saopštila da je revidirala svoju politiku ljudskih resursa nakon izveštaja o maltretiranju koje je navodno počinila Megan. Megan Markl optužena je da je zlostavljala i neprimereno se ponašala prema članovima svog osoblja dok je još bila deo kraljevske porodice, a optužbe je izneo stariji i pouzdani radnik u palati.

Istaknuto je da se istraga nikada neće sprovesti, a izvor je dodao da je postojao strah da se vojvotkinja i vojvoda od Saseksa time ne uznemire ili ne isprovociraju. Optužbe su se pojavile pre nego što je par otišao za Ameriku početkom 2020.

Osoblje sa dvora govorilo je da se osećalo "poniženo i preplašeno", kao i da je plakalo zbog Megan i Harija. Prema rečima zaposlenih na dvoru, ona je bila izuzetno okrutna prema njima, a jedan radnik je nju i Harija nazvao "siledžije".

Megan i Harija nazvao siledžijama.
Pool / Zuma Press / Profimedia 

Advokati porodice od Saseksa oštro su poricali da je par maltretirao osoblje od kraja 2018. do početka 2020. Megan je međutim zatim optužena za iznošenje neistina u intervjuu sa Oprom Vnfri 2021. godine.

Shuterstock, Shutterstock princ Hari i Megan Markl decu odgajaju daleko od kraljevskih pravila

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!