Alek Boldvin je pre samo nekoliko dana po osmi put postao otac, a njemu i njegovoj supruzi Hilariji ovo je sedmo zajedničko dete.

Podsetimo, glumac iz braka sa Kim Besindžer ima 26-godišnju ćerku Ajrlend, te ne čudi što mnoge iznenađuje to što glumac i dalje nastavlja da "pravi" decu, iako je debelo zagazio u sedmu deceniju.

Zapravo, od kako se saznalo da je Hilarija ponovo trudna, vladalo je mišljenje da su trudnoćom želeli da skrenu pažnju sa ubistva snimateljke Haline Hačins na setu filma "Rust".

Alek boldvin ima 26-godišnju ćerku Ajrlend.
John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Istraga je i dalje u toku, a utvrđeno je da, iako je glumac negirao, upravo on taj koji ipak jeste povukao okidač na revolveru u kojem su bili pravi meci. 

Hilarija Boldvin nedavno je Aleku Boldvinu rodila 7. dete.
Shutterstock 

Boldvin je nakon ubistva snimateljke u više navrata davao intervjue koji su iziritirali i porodicu pokojne Haline, a upravo je Hilarija bila ta koja je sve vreme pokušavala da "ispegla" imidž svog supruga u javnosti. 

Alek Boldvin je svojim intervjuima nakon ubistva iziritirao javnost.
pritnscreen/twitter 

Nažalost, vesti o prinovi sada su zasenili negativni komentari u kojima Aleka najčešće nazivaju "dedom" jer je sa 64 ponovo postao otac.

"Deda sa unucicima - baš lep prizor. Šteta sto deda neće biti sa njima kad završe osnovnu školu. Srećom, mama je mlada, naći će nekog čiku da im glumi "mušku figuru" u porordici", glasi jedan od komentara.

Slični komentari o Aleku Boldvinu mogli su se čuti i ranije pa se tako pisalo i govorilo da je previše star za svoju suprugu instruktorku joge Hilariju koja ima 38 godina. Kako se koja beba rađala, tako su se nizale opaske da je glumac zakasnio da iznova i iznova postaje otac.

Inače, najstarije dete koje je dobio sa Hilarijom je ćerka Karmen koja sad ima 9 godina, a ona se rodila godinu dana nakon venčanja svojih roditelja.

Ipak, iako ih od samog starta prate negativni komentari, čini se da Hilarija i Alek i te kako uspešno "plove" dalje i uživaju u braku, a svojoj deci daju samo nesebičnu ljubav, te se zaista postavlja pitanje da li je bitno u kojim godinama neko dobija potomstvo, ako o svojoj deci brinu na najbolji način, uz mnogo nežnosti.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!