Da se nekad za lepotu trpi i to žestoko najbolje zna Kim Kardašijan koju smo, pogotovo tokom prethodnog perioda, i te kako mogli da vidimo u rizičnim kombinacijama, ali i na tretmanima koji nisu za one koji slabo podnose bol. Tako je, da bi stala u haljinu čuvene Merilin Monro za manje od 2 nedelje skinula preko 7 kilograma, a da bi zategla kožu stomaka pristala je na izrazito bolne laserske tretmane. 

Naravno, i u prošlosti se podvrgla čudnim, nesvakidašnjim i bolnim tretmanima kako bi očuvala mladost, i po sopstvenom priznanju, na sebe bi mazala čak i izmet ukoliko bi joj to "peglalo" bore. Zbog svega što radi da bi izgledala najbolje u više navrata je zaslužila aplauz, međutim, nekad njeni izbori izazivaju i salve smeha. 

LESE/RFLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Rijaliti zvezda drastično smršala

Tako je nedavno na Nedelji mode u Milanu, zajedno sa čuvenim Dolce&Gabbana dvojcem predstavila kolekciju za proleće/leto 2023. godine, a na jednoj od revija pojavila se u izrazito uskoj srebrnoj korset haljini koja se pertlala sa strane.

Kim je demonstrirala figuru peščanog sata po kojoj je poznata, i sve bi to bilo sjajno da zapravo u ovoj haljini može da se hoda, ili, primera radi, penje uz stepenice.

Tako je na mrežama brzinom svetlosti postao viralan snimak na kojem Kim bezuspešno pokušava da hoda u preuskoj toaleti. Njeni pokreti gotovo su "pingvinski", a dok je pokušavala da se penje uz stepenice, štikle na sandalama su se krivile, te je delovalo da će svakog trenutka izvrnuti zglob. 

Haljina je zapravo toliko uska, da je Kim u njoj jedva disala, a u jednom trenutku joj je neko od pomoćnika pomogao malo tako što je podigao zadnji deo koji joj se kačio na potpetice.

Kim kardašijan mučila se sa preuskom haljinom.
Instagram 

Mnogi su se pitali i zašto je neko nije poneo uz stepenice, a problem je nastao i kada je ušla u automobil, s obzirom da nije postojala šansa da sedi, već je morala da se do krajnje destinacije vozi u poluležećem položaju.

Kim Kardašijan imala je problem da se popne uz stepenice u uskoj haljini.
Instagram 

Naravno, komentatri nisu izostali. "Zašto je niko nije nosio?", "Jao, ovo mi je čak slatko", "Hajde da pričamo o tome što očito nije išla ni u WC", "Toliko je jadna i željna pažnja da je smešna", "Ona je sve suprotno od dostojanstva", "Umorni smo od njenog cirkusa", "Jednostavno je smešna", "Klasičan cirkuzant", "Strašno šta radi samo da bi privukla pažnju".. samo su neki od komentara.

Video je pregledan preko 7 miliona puta, a komentari se samo nižu. Bilo kako bilo, Kim je dobro zabavila internet, a mi se pitamo da li biste i vi trpele ovako nešto samo da biste izgledale dobro u haljini? Pišite nam u komentarima vaše mišljenje.

Kim Kardašijan smeje se internet zbog preuske haljine.
Instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!