Kim Kardašijan nikad bolje nije izgledala! Ovih dana neverovatno nas podseća na Merilin Monro kao deo kampanje čuvenog brendda Dolce&Gabbana. Kim se pojavila na Nedelji mode u Milanu gde je slavni italijanski dvojac predstavo kolekciju za proleće/leto 2023. koju su dizajnirali sa rijaliti zvezdom Kim Kardašija.

Kolekcija je predstavljena imenom 'Ciao, Kim', a otvorena je uz zvukove fotoaparata, svetla bliceva, dok je na video bimu prikazan video same zvezde dok jede špagete.

kim kardašijan snimljena ispred hotela u milanu
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Izblajhane kose i sa neverovatnih 21 kilogram manje, Kim stvarno izgleda fenomenalno, ali mnogu su primetili detalj na njenim nogama.

Naime, sama Kim je nedavno u intervjuu za strane medije otkrila je da promena ishrane dovela do burne reakcije psorijatičnog artritisa sa kojim se mejkap i rijaliti zvezda bori godinama.Kim se pre dijete pridržavala vegeterijanskog tipa ishrane u kojem nije bilo mesnih prerađevina i mesa, a dijeta je podrazumevala unos namirnica ovog tipa.

kim kardašijan se godinama bori sa psorijazom
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Paparaci u Milanu uspeli su da naprave slike na kojima se vide problemi sa kojima se Kim je snimljena ispred hotela gde su nastali i kadrovi za novu modnu kampanju. Ubrzo nakon što su slike dospele na društvene mreže, mnogi su komentarisali njene noge.

"Noge joj izgledaju jezivo", "Šta joj se desilo s kožom", "Izgleda kao da joj se raspada koža", "Ni šminka ne pomaže", samo su neki od komentara.

Podsetimo, Kim Kardašijan je često pričala kako u svom rijaliti programu, tako i u intervjuima o  sa psorijazom i kožom koja je neretko u pečatima, kao i da se trudi da "nedostatke" prekrije šminkom. Između ostalog, to je i jedan od razlog zbog kojeg je Kim razvila i liniju proizvoda šminke za telo.

Poznato je da Kardašijanka već godinama maže gust puder na noge i ruke u pokušaju da prekrije znakove psorijaze.

Rijaliti zvezda podelila je s javnošću da je ona jedino dete na koje je njena majka prenela svoju autoimunu bolest. Takođe je otkrila da je imala "prvi napad psorijaze" s 25 godina, napominjući da je lečena "injekcijom kortizona" koja joj je pomagala čak pet godina. U tridesetima psorijaza joj se vratila.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!