Rijaliti zvezda Kim Kardašijan (41) tokom poslednjih nekoliko meseci drastično je promenila svoj izgled. Njen proces mršavljenje započeo je kako bi stala u haljinu Merilin Monro za Met Galu, a mnogi su nakon njenog nedavnog gostovanja u emisiji "The Late Late Show with James Corden" zapazili i da je Kim ostala bez svoji prepoznatljivih oblina.

Starleta koja je bila poznata po svojim atraktivnim oblinama na malim ekranima pojavila se mršavija nego ikada. Obožavatelji su ranije su hvalili njeno bujno poprsje, a sada se pitaju da li je to Kim smanjila grudi.

"Njene grudi izgledaju puno manje sada", "Šta se dogodilo njenim grudima", pitali su se fanovi na Tviteru.

Mnogi su, osim manjih grudi, primetili kako Kim više nema ni zadnjicu kojom je pre mamila poglede. Obožavatelji su zaključili da se Kim podvrgla operacijama te da uklonila silikone iz grudi i zadnjice kako bi izgledala što mršavije.

Pojedinima se ne sviđa kako Kim sada izgleda, a komentarisali su kako mnogima deluje nesrećno.

"Izgleda bolesno, ne sviđa mi se koliko je smršala. Uklonila je i zadnjicu i grudi, izgleda jako tužno", samo su neki od komentara obožavatelja koji dodaju da je Kim postala opsednuta svojom kilažom.

Drugi su ipak oduševljeni njenim "novim" izgledom.

kim kardašijan tokom gostovanja u emisiji
Youtube 

"Ova verzija Kim Kardašijan mi je najbolja do sada, izgleda srećno i zdravo", pisali su fanovi.

kim kardašijan na plaži pre nekoliko meseci pre nego što je smršala
Instagram 

Podsetimo, Kim je nedavno dokumentovala test koji je napravila, a koji je merio njenu gustoću kostiju i postotak telesne masti, otkrivajući da je sada u kategoriji sportista. Kako je Kim izgledala pre mršavljenja pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

LESE/RFLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Rijaliti zvezda drastično smršala

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Kim kardašijan Instagram/voguemagazine