Kim Kardašijan možda jeste u formi života, ali njen primer za postizanje vitke linije niko ne bi trebalo da sledi. Naime, poznato je da je, kako bi se uvukla u haljinu Merilin Monro, Kardašijanka podvrgla ekstremnom gladovanju kojim je za 10 skinula čak 13 kilograma. Međutim, nagli gubitak kilaže nije prošao bez posledica.

Iako sve deluje "cakum-pakum" kada se Kardašijanka fotografiše u uskim kombinezonima, druga je priča kada je reč o fotografijama na kojima je sa manje odeće, a pogotovo kada su neretuširane, odnosno, kada je uslikaju paparaci.

Kim kardašijan ostala je koža nakon naglom mršavljenja.
LESE/RFLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Tada se vidi pravo stanje tela, a ni Kim, uz sve milione, nije mogla da pobegne od viška kože na stomaku koja je ostala nakon ekstremne dijete.

Da ovo nije nešto što je proizvod izbora garderobe koji je "naborao" njen stomak, potvrđuje i Kimina poslednja objava na kojoj je na bolnim tretmanima zatezanja upravo ove regije.

Kim kardašijan naglo je smršala zbog čega njen stomak izgleda drugačije sada.
LESE/RFLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

- Išla sam u SPA centar na zatezanje tomaka... Bolelo je, ali je i vredelo - naglasila je ona, kojoj ovo svakako nije bio prvi put s laserom.

Kim kardašijan išla je na zatezanje stomaka.
Instagram 

- Stvarno mi je važno da dobro izgledam. Sigurna sam da 90 odsto ljudi ne brine o tome ovoliko koliko i ja. Ali, nije lako kada ste majka i premoreni na kraju dana ili zbog škole - otvorila je bila Kim dušu na ovu temu ranije u julu za „Allure".

To je samo potvrdilo da nagli gubitak kilograma ne ide bez posledica, te da nutricionisti i treneri ne savetuju za džabe da se kilaža skida postepeno, baš kako bi se, što je moguće više, izbegli ovakvi slučajevi, te da se dopusti telu da se polako navikava.

Ipak, teško da kod Kim bilo šta može da bude umereno. Ona se za sve ove godine i te kako izmenila, a kako je izgledala nekad, a kako danas, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram, Youtube, BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Pogledajte kako je Kim izgledala tokom karijere

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!