Od kako je smršala Kim Kardašijan ne prestaje da ređa provokativna izdanja. Doduše, i sama je priznala da je u "formi života", međutim, teško da je iko bio spreman na ono što je upravo servirala svojim fanovima. 

Naime, Kim se fotografisala za magazin "Interview", ali jedna slika posebno je privukla pažnju svih i "srušila internet", iako ni druge ne zaostaju po provokativnosti. Naime, Kardašijanka je pozirala ispred američke zastave u teksas jakni, spuštenih pantalona, a u prvom planu bila je njena ogromna zadnjica. 

Na sve to, imala je izblajahne obrve što je potpuno promenilo njen lik, te je izgledala kao potpuno druga žena, a ne ona Kim koju smo do sada viđali. Ljudi su bili u potpunom šoku i komentarisali da izgleda kao da je zalepila tuđe lice na svoje, a nije bilo ni ravnodušnih kada je u pitanju njena linija.

Kim je inače za potrebe ovog editorijala nabacila i novu frizuru - slojevito ošišanu kosu u stilu 70-ih godina prošlog veka.

Fanovi su slavnu Kardašijanku mogli da vide na seriji provokativnih fotografija, a pojedine nisu bile za one sa "slabim srcem".

Inače, u samom intervjuu Kim je progovorila i o nedavnom raskidu sa Pitom Dejvisonom, međutim, očekivano, imala je samo najlepše reči za njega, te istakla da između njih nema zle krvi.

"On je sladak. On je toliko dobra osoba, više se takvi ne rađaju. Uzbuđena sam zbog onofa što on priprema", kratko je prokomentarisala.

Podsetimo, ovo nije prvi put da je Kim takoreći "srušila internet". Prvi put je to bilo sa fotografijom na kojom pozira u uskoj crnoj haljini, dok joj na zadnjici stoji čaša za šampanjac, što je snimala za "Paper" magazin.

Bilo kako bilo, jasno je da i u budućnosti svašta možemo da očekujemo od Kardašijanke, a do tada pogledajte koliko se izmenila za sve ove godine u galeriji u nastavku teksta, i pišite nam u komentarima da li vam se dopadaju njena novija izdanja.

Instagram, Youtube, BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Pogledajte kako je Kim izgledala tokom karijere

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!