Kim Kardašijan je danas je svakako jedna od najpoznatijih i najuspešnijih rijaliti zvezda ali i influenserki. Njen uticaj je neverovatan na mrežama, te tako šta god da ova žena uradi, ponese, to ubrzo postane trend. 

S obzirom da ima veliki uticaj, tako je i njena zarada ogromna, pa tako samo od objava na Instagramu zaradi pravo bogatstvo.

Kim na Instagramu prati 329 miliona i ona spada u najpraćenije zvezde na ovoj društvenoj mreži.

Pored toga, zvezda je mnogih naslovnica i sarađuje sa mnogim brendovima. Sa svojom porodicom nedavno je pokrenula novi rijaliti, te nema sumnje da će joj i ovaj projekat doneti veliku zaradu.

kim kardašijan masno zarađuje od instagrama
Cyril Pecquenard / KCS Presse / Profimedia 

Prema proceni "Influencer Marketing Huba", Kim je u 2022. godini zarađivala između 620 hiljada i milion američkih dolara po jednoj objavi na svom nalogu na Instagramu.

Kim je jednom prilikom i otkrila da je od objava na Instagramu zaradila više novca nego prethodnim, multimilionskim ugovorom za šou "Keeping Up with the Kardashians".

Kim, mnogi smatraju jednom od najuticajnijih figura u pop kulturi. Njeno prezime postalo je poznato prvi put kada se u javnosti pojavio njne otac, advokat Robert Kardašijan koji je branio O Džeja Simpsona kada mu se sudilo za ubistvo supruge i njenog ljubavnika.

Ipak, za Kim vrtoglavi uspeh kreće nakon što je svetlost dana ugledao njen intimni snimak sa tadašnjim dečkom po imenu Rej Džej. Njena porodica je odlučila da tuži producentsku kuću koja je kupila film i distibuirala ga, ali su se ubrzo nagodili iza zatvorenih vrata. Koliko para je Kim uzela da bi odustala od tužbe do danas nije poznato.

I dan danas mnogi veruju da je preduzimljiva Kim, koja je već tada počela da se druži sa facama sa crvenog tepiha, zapravo sama plasirala film nadajući se slavi, a u svemu joj je navodno pomogla njena mama Kris Džener.

Iste godine počeo je da se emituje rijaliti šou "Keeping Up with the Kardashians", čija je gledanost vrtoglavo rasla. Ko bi rekao da će Kim od asistenta Paris Hilton i rijaliti zvezde koju su svi ismevali postati najuticajnija žena na svetu?

Shutterstock Kako se tokom godina menjao njen stil?

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!