Pre više od deset godina Dženifer Lopez je očajnički tražila dadilju kad su njeni blizanci Maks i Eme bili skroz mali, a njena karijera na samom vrhu. Potraga za dadiljom Džej Lo zaista nije bila teška, jer ko ne bi želeo da bude u blizini svetske zvezde i za to bude plaćen?

Iako se premda šuškalo da su se dadilje obogatile, mogla se čuti i druga strana priče onih koji su odlučili da prihvate ovaj posao. Naime, Džej Lo je imala problema sa dadiljama jer su često napuštale posao zbog očekivanja koja je pevačica imala.

Džej Lo imala je problema sa pronalaskom dadilje za decu.
printscreen/youtube 

Sve je počelo 2008. godine kada je u braku sa Markom Entonijem nije bilo lako, a kao svetska zvezda koja putuje svetom nije joj lako pala ni briga o deci.

Dženifer Lopez je bila spremna da plati veliku platu za dadilje još 2008. godine.

Ako je verovati glasinama, pre više od decenije se spekulisalo da je Lopez spreman da potroši veliki novac za dadilje blizancima. Pričalo se da je cifra bila oko 2.250 dolara nedeljno. Uprkos velikoj plati, nagađa se da je slavna pevačica i glumica potraga za dadiljom bila kao 'okretna vrata'. Veruje se da je Džej Lo dadiljama dala previše posla i da je posao na kraju bio previše zahtevan za većinu njih.

„Verovatno je to bilo više izbegavanje posla“, rekao je izvor. „Obično ljudi koji zarađuju ogromne sume novca i imaju mnogo profesionalnih i društvenih obaveza angažuju po jednu dadilju za svako dete, posebno za novorođenčad. Ali Dženifer je očekivala da će jedna dadilja brinuti o oba blizanca, ali i da radi 16 sati dnevno, sedam dana u nedelji!“

Prva dadilja dece Džej Lo izdržala nedelju dana

Priča se da je prva dadilja 'izdržala' samo nedelju dana, a iako je druga dadilja bila sjajna, ubrzo joj je postalo previše.

„Unajmili su još jednu dadilju, koja je bila divna sa blizancima, ali nije mogla da izdrži tako duge sate bez pauze“, rekao je izvor. „Nakon što je i ona dala otkaz, par je počeo očajnički da traži treću dadilju.“

Džej Lo je dosta zahtevala od dadilja.
Ciao Pix/Splash/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

JLo se nikada nije bavila tim problemom, iako je, istina, i dalje ostala pravi radoholičar. Lopez je priznala da je ovaj faktor ponekad ljutio decu.

Dženifer je priznala da su joj deca zamerala što je odsutna

Zbog pandemije svi su usporili, uključujući i Džej Lo. Odjednom je večerala zajedno sa decom, nešto što je i sama Lopez priznala da se nije desilo dugo vremena.

Lopez je dalje otkrila da su joj deca govorila šta ne funkcioniše u njihovom odnosu, kao npr. to što je Lopezova stalno radila i mnogo vremena provodila van kuće.

Pevačica je priznala da je to promenilo mnogo stvari za porodicu. „Potrebni smo im na drugačiji način“, nastavila je ona. „Moramo da usporimo i moramo više da se povežemo. I... ne želim da propuštam stvari. I shvatila sam, Bože, to bih propustila da nisam danas ovde gde jesam."

Ovo je svakako bila jedna od vrednih lekcija za Džej Lo i njenu porodicu.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, GMD / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Dženifer Lopez i Ben Aflek sa porodicama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!