Ivanka Tramp je najpoznatija javnosti kao ćerka bivšeg američkog predsednika i milionera Donalda Trampa, ali to nije njena glavna uloga. Naime, osim što je preduzetnica i bivša politička savetnica, ona je i požrtvovna supruga i majka.

Sa suprugom Džeredom Kušnerom, koji je takođe preduzetnik, investitor i politički konsultant, ima troje dece. Porodica Tramp-Kušner je oličenje američkog sna – bogati, uspešni i svi redom zgodni, ali čini se da trenutno prolaze kroz teške trenutke.

Ivanka Tramp sa svojom porodicom.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Ivanka je juče snimljena uplakana na ulicama Majamija, a sve zbog zdravstvenog stanja svog supruga koji se već dugo bori sa zloćudnim tumorom štitne žlezde, piše "People".

Ivanka je snimljena kako telefonira ležerno obučena. Suze nije mogla da sakrije ni pod sunčanim naočarima, a paparaci su uspeli da uhvate ovaj težak trenutak za nju.

Ivanka Tramp uplakana na ulici.
VAEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Pre samo manje od nedelju dana Ivankin muž Džered imao je opasnu operaciju uklanjanja tumora, a poznato je da mu nije prva po redu. Iako je porodica dala zvanično saopštenje kako je operacija dobro prošla, čini se da je Ivanka kao brižna supruga i dalje vrlo potresena celom situacijom.

Džered je od javnosti dugo krio da se bori s rakom, a zapravo je oboleo još dok je radio u Beloj kući pre nekoliko godina.

Inače, Ivanka s Džeredom ima troje dece, ćerku Arabelu i sinove Džozefa i Teodora, a porodica živi na sunčanom imanju na Floridi. Slavu je Ivanka stekla zahvaljujući tome što je ćerka kontroverznog biznismena i bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa, a trenutno je u potpunosti posvećena ulozi majke te izgleda da joj politički angažman ne nedostaje. Njena majka, Trampova prva supruga, bivši model Ivana Tramp, je nedavno preminula.

Umrla Ivana Tramp.
Judie Burstein / Zuma Press / Profimedia 

Ivanka je i modna ikona ali i simbol uspešne žene koja sjajno balansira porodične i poslovne obaveze, ali tokom njenog života se uz nju vezivalo i mnogo skandala i kontroverzi. Dosta se pričalo o izopačenom odnosu sa ocem Donaldom i to sve zbog njegovih neprimerenih izjava na temu njihovog odnosa.

Ivanka Tramp i Donald Tramp imali su izopačen odnos.
PHOTOlink / Everett / Profimedia 

Naime, bivši američki predsednik često je znao da dodiruje miljenicu Ivanku, a jednom je šokirao javnost izjavom kako bi se s njom 'sigurno zabavljao da mu nije ćerka'. Često je javno komentarisao i njen fizički izgled, odnosno govorio je da ima 'najbolje telo'.

S druge strane, Ivanka baš nikada nije dala povoda za takve priče. Brinula je o svom imidžu, uvek je bila uzorna učenica i poslovna žena.

Ivanka Tramp uhvaćena uplakana na ulici.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!