Svet je sinoć potresla vest da je bivša supruga nekadašnjeg američlkog predsednika Donalda Trampa - Ivana, preminula u 73. godini života. Nju su našli bez svesti u njenoj kući u Njujorku, i to samo nekoliko sati pre nego što je imala zakazan termin u frizerskom salonu.

Zvaničan uzrok smrti još nije potvrđen, ali se nagađa da je Ivana pala niz stepenice zbog bolesti srca sa kojom se dugo bori. Ona je svoje poslednje sate provela spremajući se za dugo očekivani odlazak u Sen Trope, a vest o njenoj smrti podelio je upravo Donald.

"Veoma sam tužan što obaveštavam sve one koji su je voleli, a kojih ima mnogo, da je Ivana Tramp preminula u svom domu u Njujorku“, napisao je on.

Ivana Tramp je preminula u 73. godini.
Shutterstock 

Tramp je imao troje dece sa svojom bivšom suprugom, sa kojom se oženio 1977. i razveo 1992. godine, a svoju prvu ženu je opisivao kao '"lepu, neverovatnu" ženu. Ivana je do samog kraja živela boemski, punim plućima, ali ukoliko mislite da je ona bila samo još jedna "bogata raspuštenica" varate se.

Brak sa Donaldom joj jeste doneo moć i slavu, ali je to iskoristila na najbolji mogući način, te je vodila nekoliko biznisa, pokrenula je i modnu agenciju "William Morris", kozmetičku liniju, a dobila je i kolumnu u časopisu "Divorce". Mediji su je obožavali, pa je bila čest gost novina i TV emisija.

Ivana i Donald Tramp bili su u braku od 1977. do 1992.
Adam Scull/PHL/MPI / Capital pictures / Profimedia 

Međutim, pored uspešnih poslovnih poduhvata, javnost je više zanimao njen buran ljubavni život. Ivana nikada nije bila sama, te je uvek u svom životu imala muškarca. Zapravo, brak sa Trampom joj nije bio prvi po redu.

Ona je najpre bila udata za agenta nekretnina Alfreda Vinnklmajra, a navodno je sa njim ušla u brak radi austrijskog državljanstva. Bili su zajedno sve do 1973. godine kada je Ivana emigrirala u Kanadu, iako su se razveli tri godine kasnije nakon što je u njen život ušao Donald.

Ivana Tramp dobila je slavu i bogatstvo zahvaljujući braku sa Donaldom.
Judie Burstein / Zuma Press / Profimedia 

Već 1977. udala se za najpozznatijeg američkom biznismena sa kojim je dobila i troje dece - sinove Donalda Džuniora i Erika i ćerku Ivanku.

Sa Donaldom Trampom Ivanka je dobila troje dece - sinove Donalda Džuniora i Erika i ćerku Ivanku.
PHOTOlink / Everett / Profimedia 

Njihova ljubav trajala je do 1992. godine, a razvodom je dobila i pozamašan iznos na bankovnom računu, kao i brojne nekretnine i uticajno prezime.

Međutim, Ivana je već 1995. uplovila u novi brak, sa biznismenom Rikardom Macućelijem, međutim, već 1997. usledio je razvod.

Ivana je već 1995. uplovila u novi brak, sa biznismenom Rikardom Macućelijem
Media Punch/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia 

U četvrti brak ušla je 2008. godine kada je rekla sudbnosno "da" 24 godine mlađem italijanskom glumcu i manekenku Rosanu Rubikoniju. Ipak, razvela se nakon samo 7 meseci nakon što je saznala za Rosanovo neverstvo.

No, Ivana nije dugo bila sama, te je narednih godina izlazila sa modelom Džonom-Dejvidom Derijem, Majklom Kenedijem, Italijanom Antoniom Zekvilom i njegovim sunarodnikom Markom Antonijom Rotom...

Ivana Tramp nikada nije bila bez muškaraca.
Shutterstock 

Ipak, čini se da nikoga nije volela kao Rubikonija kome se vraćala iznova i iznova, sve do njegove iznenadne smrti prošle godine kada je eksplodirala vena u njegovim plućima, a on se srušio u kadu u svom kupatilu.

Njihova veza je od samog početka punila stupce tabloida, a poslednja svađa je bila toliko burna da su mnogi mislili da mu se nakon užasnih reči koje je izgovorio kako za nju, tako i za njenu decu, nikad neće vratiti, međutim, Ivana ipak nije mogla bez svog Rosana.

Podsetimo, pre tri godine Rubikondi je javno opleo po Ivani, koja iza sebe ima 4 braka, usput uvredivši čitavu njenu porodicu.

"Nikada nisam uzeo niti novčić od njihove porodice. Tim se ljudima sve vrti oko novca. Uopšte nemaju srca, oni su smeće. Govorimo o jako glupoj deci, osim Ivanke. Odvratni su, teški ološ i pre nego što progovore o meni, opraću im usta sapunom. Oni su sramota za ljudski rod" izjavio je Rubikondi.

Ipak, činilo se da su početkom prošle godine sve ostavili iza sebe i nastavili gde su stali, sve dok ih nije rastala iznenadna smrt.

Ivana Tramp dala je šansu Rosanu Rubikoniju prošle godine.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Inače, Ivana je i sama istakla nakon četvrtog braka da nema nameru da se udaje.

"Ne želim ponovo da se udam. Završila sam s tim. Udaješ se jer želiš porodicu. Imam troje dece i unuke. Samo želim da budem slobodna i da idem gde god želim i skim želm. Hoću da budem slobodna žena", rekla je ona tada i dodala da ipak voli da ima "pratioce" sa kojima provodi vreme.

"Imam dosta muškataca koji me vode na ručkove i večere, balove ili dobrotovorne događaje. Ali, ne želim da budem vezana", poručila je tada.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!