Kako stvari stoje, Đorđe Đoković uskoro bi mogao da postane tata. Naime, domaći mediji preneli su informaciju da je Saška Veselinov, odnedavno verenica Novakovog brata, u blagoslovenom stanju.

Ove priče otpočele su nakon što je voditeljka i influenserka okačila fotografiju u kupaćem kostimu na kojem je zakonetno pisalo "It' s a boy" ("Dečak je").

Nakon ovog čina, mreže su se usijale, a već se spominje i 12. septembar kao dan potencijalne svadbe. Takođe se pisalo i da je porodica poslednja saznala, zbog čega su se mnogi pitali kako je na sve to reagovala buduća baka Dijana Đoković. 

Međutim, čini se da je pre u pitanju Saškin marketinški potez koja je odnedavno postala i preduzetnica, te pokrenula liniju kupaćih kostima, među kojima su se našli i modeli za mlade, deveruše, ali i buduće mame. 

Instagram Đorđe Đoković i Saška Veselinov postaju roditelji.

Da li je lepa plavuša zaista u drugom stanju, za sada nije poznato, a ukoliko ste propustili kako je izgledala romantična veridba, to možete pogledati na videu u nastavku teksta:

Saška Veselinov Đorđe DJokovic prosidba Instagram/saskaveselinov

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!