Šeron Stoun možda je zašla u sedmu deceniju, ali joj na mladolikom izgledu mogu pozavideti i daleko mlađe. I dalje je glavna tema medija gdegod se pojavi, pa čak i kada samo okači fotografiju na svoj Instagram. Zanosna glumica u više navrata je "počastila" svoje pratioce izdanjima u kupaćem kostimu, a njena izvajana figura ostavila je sve bez daha.

Šeron je još jednom oduševila sve ljude koji je vole sada kada je pozirala na naslovnici za Vogue Arabia, i tada je prvi put progovorila o nekim traumatičnim događajima iz prošlosti. 

Naime, nije tajna da je u prošlosti bila jedna od redovnijih kod plastičnog hirurga, međutim, sa svim je prestala nakon umalo fatalnog moždanog udara, nakon kojeg kojeg su joj davali samo 1 posto šanse da preživi. Glumica je nakon svega učila da hoda i priča, i danas je sve loše konačno ostavila iza sebe, međutim, na tom putu doživela je i velika razočaranja. 

Šeron Stoun je imala moždani udar.
Ralph / Pacific coast news / Profimedia 

Tako je, primera radi, svoje protivljenje botoksu učvrstila nakon što ju je mlađi partner pitao da li bi se podvrgla toj intervenciji. Šeron je izjavila kako bi verovatno i za njen i za njegov ego bilo dobro kad bi ubrizgala botoks, ali ona to ne želi i nakon toga njihova veza se raspala.

Ona nije želela da otkriva s kojim partnerom joj se ovo desilo, ali je rekla kako ga je nakon toga videla samo jednom i da više nije bio zainteresovan za nju.

- Ako za nekoga nisam ništa više od lepog lica, onda se lako nađe put do izlaza - izjavila je glumica.

 Šeron je odustala od bilo kakvih kozmetičkih intervencija nakon što je zbog anurizme koja ju je skoro ubila, pretrpela dug period oporavka i komplikovanu operaciju koja je trajala sedam sati.

- Smatram da mogu da govorim u ime velikog broja žena kad kažem da se svi čini tako da se mi osećamo potlačeno i nesigurno u ovom svetu. Ja osećam da je ovo najuzbudljiviji i najkreativniji period mog života, nikad nisam bila ovoliko srećna - zaključila je glumica.

Podsetimo, Šeron Stoun je još 2001. otišla na jednu operaciju uklanjanja benignih tumora, a tad joj je hirurg bez njenog znanja povećao grudi jer je smatrao da će joj to bolje stajati. Ona bila više puta optuživana kako je imala brojne hirurške zahvate, međutim, svaki put je tvrdila kako je brojni lekari nude različite tretmane, ali da ona ne želi i nikad nije pristala ni na jedan.

screenshoot youtube, - / The Photo One / Profimedia Slavna glumica je imala težak život.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!