Holivudska glumica Šeron Stoun se pre dve godine na dodeli nagrada magazina "Harper's Bazaar" u Madridu prvi put pojavila sa sinom Roanom Džozefom za čije se starateljstvo nije izborila kada je imao samo osam godina.

Roan koji se takođe bavi glumom, u centru pažnje našao se prvi put sa osam godina, zbog bitke za starateljstvo koju su vodili njegova majka i otac.

Šeron Stoun sa sinom.
Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Naime, tokom suđenja otkriveno je da je glumica sinu želela da ubrizga botoks u stopala kako bi sprečila širenje neprijatnog mirisa, što joj je gotovo uništilo sve šanse da dobije puno starateljstvo. Naime, botoks se često u medicinskoj praksi koristi za sprečavanje znojenja ili u stomatologiji zbog problema sa vilicom.

Oštra osuda javnosti, ali i suda koji je Šeroninu reakciju nazvao "preteranom" jer je to u mnogome uticalo na njenog sina.

Inače, Šeron i bivši suprug novinar Filip Bronstin usvojili su Roana dok su bili braku od 1998. do 2004. godine.

Šeron Stoun je želela sinu da ubrizga botoks u stopala.
JACOVIDES-BORDE-MOREAU / Bestimage / Profimedia 

Zanimljivo je da je Šeron Stoun poznata kao glasna protivnica estetskih operacija i zagovornica dostojnog starenja. 

Imala moždani udar od koga se oporavljala godinama

Izvrsna forma i u sedmoj deceniji života još je više zapanjujuća kako je glumica 2001. doživela težak moždani udar posle kojeg su joj lekari dali samo pet posto šanse da će preživeti. Zdravstvene probleme – od ponovnog učenja čitanja, pisanja, preko govora pa sve do hodanja, glumica je skrivala od javnosti. Na kraju je o svom stanju progovorila kako bi pomogla drugima.

Pored moždanog udara, život slavnu glumicu nimalo nije mazio. Još tokom odrastanja doživela je seksualno zlostavljanje zajedno sa rođenom sestrom od strane njihovog dede, što je glumica i podelila u svojoj knjizi koja je za nju bila oslobađajuće iskustvo. Pored toga imala je čak devet spontanih pobačaja, a to iskustvo je nedavno podelila sa javnošću kako bi ljudima otvorila oči kada je ta tema u pitanju.

screenshoot youtube, - / The Photo One / Profimedia Slavna glumica je imala težak život.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!