Potiskivanje, strah i stid nikoga nisu učinili ni jačim ni srećnijim. O čemu god da se radi u našim životima, veoma je važno izgovoriti na glas šta nas muči. Ipak, postoje brojna stanja, situacije i izazovi o kojima većina žena vrlo retko i nerado priča.

Tako se često desi da nas nečiji drugi postupak podstakne na priču, a tako je bilo i sada kada je slavna glumica Šeron Stoun odlučila da iznese svoju priču u javnost nakon potresne ispovesti američke plesačice Peti Murgatrojd.

Peti Murgatrojd je nedavno objavila da je izgubila bebu, što je podstaklo Šeron da podeli svoju priču.

„Mi žene nemamo prostora za razgovor o ovom bolnom gubitku. To nije mala stvar. Međutim, prisiljene smo da mislimo da je to nešto s čime same treba da se nosimo i da je to neka vrsta neuspeha. Izgubila sam devetoro dece pobačajem, otkrila je 64-godišnja Stoun.

Šeron je objasnila i zbog čega je osećala ogromnu potrebu da ovo podeli i ljubima oko sebe otvori oči, želeći da ispriča i priču o patnji i bolu koji su je zadesili.

"Umesto da primimo preko potrebno saosećanje i empatiju i isceljenje koje nam je toliko potrebno... Žensko zdravlje je prepušteno ideologiji muškaraca", istakla je Šeron.

Ipak, glumica je uspela da postane majka usvajanjem trojice sinova - Kvina Kelija, Leirda Vonea i Roana Džozefa.

Inače, Peti Murgatrojd nedavno je objavila da je izgubila bebu, kada joj je suprug bio u Ukrajini.

"Nisam znala da sam trudna. Krvarila sam dva dana. Mislila sam da sam dobila menstruaciju", otkrila je Murgatrojd u intervjuu za magazin People.

Pored devet pobačaja, život slavnu glumicu nimalo nije mazio. Još tokom odrastanja doživela je seksualno zlostavljanje zajedno sa rođenom sestrom od strane njihovog dede, što je glumica i podelila u svojoj knjizi koja je za nju bila oslobađajuće iskustvo.

Šeron stoun je imala 9 pobačaja.
- / The Photo One / Profimedia 

smrti nećaka bila slomljena te je tom prilikom potom zatražila podršku na društvenim mrežama i zamolila svoje fanove da se mole za njih.

Sestre su u 2021. godini zajedno prošle i kroz smrt majke Doroti Meri koja je naprasno doživela moždani udar, a koji je i 2001. godine iskusila i sama Šeron Stoun. Iste godine je doživela i smrt svog nećaka Rivera, što ju je u potpunosti slomilo.

Izgleda da se Šeron deljenjem istine i širenjem svesti o problemima sa kojima se, ne samo žene, već i svaki živ čovek susreće, oslobađa i svoje boli i patnje, a više njenih fotografija kroz godine pogledajte u nastavku:

screenshoot youtube, - / The Photo One / Profimedia Slavna glumica je imala težak život.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!