Robin Tik i 18 godina mlađa April Lav Džeri primećeni su kako napuštaju poznati restoran u Los Anđelesu. On je bio u ležernom odelu, dok je njegova partnerka pokazala sjajnu liniju u provokativnoj goloj haljini.

Veza muzičara i atraktivne brinete traje od 2014, a četiri godine nakon fatalnog susreta dobili su prvo dete, ćerkicu Miu. Nakon toga stigle su još dve ćerke te je Robin sada pravi porodični čovek.

Nažalost, ima i onih koji su čak i u ovako lepim vestima, videli nešto loše pa su April nazvali "mašina za rađanje". Ta užasna opaska bila je, ironično, upućena Tiku u smislu da je ona njemu služi kao "pomenuti aparat".

Robin Tik i April Lav Džeri izlaze iz restorana.
HEDO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ipak, primetno je da se Tik uz April dosta "smirio". Pratile su ga glasine da ga je slava u to vreme jako udarila u glavu u vreme kada se razveo od glumice Paule Paton sa kojom se venčao 2005. godine.

Naime, Robin je tada postao svetska senzacija zbog plagiranog hita "Blurred Lies", a supruzi nije bio veran te je navodno voleo da izlazi i pije, što ona nije htela da toleriše, posebno zato što par ima i sina Džulijana.

April Lav Džeri je 18 godina mlađa od Robina Tika.
Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Neverni Tik stalno je izlazio, a primetno je da se ni sada provoda ne odriče, ali ga April prati u stopu. Srećnu vezu im ne kvare ni komentatori koji tvrde kako se April upropastila vezom sa znatno starijim Tikom i kako mu samo služi kao "mašina za rađanje".

Više njenih fotografija sa početka karijere pogledajte u galeriji:

Instagram April Lav Džeri

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!