Danijel Fišel započela je svoju karijeru u pozorištu, pojavljujući se u društvenim produkcijama Čarobnjak iz Oza i Petar Pan. Imala je samo 12 godina kada je dobila ulogu Topange Lorens u sitkomu "Boy Meets World", u kojem je glumila između 1993. i 2000. godine.

Glumica je ponovo oživela svoju ulogu u nastavku serije iz 2014. "Girl Meets World", a ranije ove godine pokrenula je podkast o omiljenoj emisiji iz 90-ih zajedno sa dvoje svojih bivših kolega.

Naime, Danijel, Rajder Strong i Vil Fridl zajedno vode "Pod Meets World", podkast u kom razgovaraju o svom vremenu sa snimanja serije, kao i iskustvima koja su doživljavali kao dečje zvezde.

Danijel Fišel otkrila da ju je uhodio starji muškarac.
Imagespace / Zuma Press / Profimedia 

U ovonedeljnoj epizodi, glumci su odgovarali na pitanja gledalaca o njihovim životima i sitkomu, a provuklo se i pitanje ko je primao najviše pisama od fanova.

Trio se odmah složio da je Rajder bio među najpopularnijim glumcima u očima gledalaca, ali je i prelepa glumica Danijel podelila svoje ružno iskustvo.

Naime, diznijeva zvezda je otkrila da joj je odrastao muškarac pisao pretvarajući se da je mlada devojka.

- Kada smo prvi put počeli da dobijamo poštu od fanova, takođe sam ih sve pročitala i odgovorila na sve. Dobila sam pismo '93. godine od jedne mlade devojke i ona je u njega stavila svoje slike, a bavila se gimnastikom, rekla je Danijela, koja je prethodno objasnila da se takođe bavila gimnastikom pre nego što je postala glumica, te da ju je to dodatno povezalo sa tom devojkom.

- Napisala mi je rukom pisano pismo u kom je rekla da je obožavateljka, a ja sam joj odgovorila, a ona mi je poslala još jedno pismo i započeli smo obostranu prepisku, nastavila je.

- Osećala sam se kao da sam bliska sa njom, a jedna od stvari o kojima je redovno pričala je da su joj oba roditelja umrla kada je bila mala i da je živela sa starijim bratom.

Danijel je potom otkrila da je u narednom pismu dobila i slike njenog brata koji je bio "nekoliko godina stariji" i "zgodan momak".Takođe je rekla da bi devojka više puta govorila da ne zna šta bi bez brata, jer nema roditelje. Zatim je u jednom od pisama ostavila i svoj broj telefona kako bi Danijel mogla da je pozove.

Danijel Fišel uhodio muškarac.
Jared Milgrim / The Photo Access / Profimedia 

- Moja mama je uvek bila pored mene dok sam odgovarala na pisma. I ona čita sva ova pisma i svesna je šta ja pišem i čita šta mi ova devojka piše, i tada je rekla: ' Izgleda da biste bile dobre prijateljice.

- Tako sam je pozvala i čula sam njenu govornu poštu, ali to nije bila ona. To je govorna pošta njenog brata jer je to njegova kuća. Žive zajedno u stanu, ali njenog imena nema nigde na govornoj pošti.

U ovom trenutku Danijelinog prepričavanja, svima je kliknulo i Rajder je viknuo: "Ona ne postoji! Ona ne postoji - neki momak se pretvara da je devojka, prevario te je!"

Danijel Fišel o svom iskustvu sa fanom.
Jose Perez/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia 

Danijel je potvrdila da se upravo to dogodilo i objasnila:

- Sve je ispalo zato što sam je stalno zvala, a ostavila sam svoj broj telefona i ona me nikada nije pozvala. Onda smo dobili pismo od njenog brata da je umrla, a moja mama se probudila usred noći i rekla: 'Ona nikad nije postojala, to je uvek bio on!'

- A onda je počeo da se pojavljuje u mojoj školi i govori ljudima da je tamo da me pokupi, rekla je Danijela svojim šokiranim kolegama, a Rider je celu stvar nazvao Danijelinim "prvim iskustvom sa uhođenjem", prenosi Buzzfeed.

Glumica nije previše detaljisala o tome kako se situacija završila, a Rajder je potom podelio svoje iskustvo kako nije znao kako da postavi "jasne granice" između sebe i svojih obožavalaca kao tinejdžer, što je bilo očigledno i za Danijelino iskustvo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici &a style="background-color: #ffffff;" href="https://invite.viber.com/?g2=AQAhZNP9q8tG805W8cmNYuUBRy4Ru7jI6INdGA8IejppGMQVkddAIXz%2FSgayfF5e&lang=en">ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!