Fronsoa Oland u istoriji će ostati upamćen kao najpopularniji i najkritikovaniji predsednik Francuske, a poznat je još i po skandalu u kom je on etiketiran kao ljubavnik.

Naime, veza između njega i njegove sadašnje 18 godina mlađe supruge glumice Žili Gaje počela je na više nego skandalozan način. Ipak, čini se da im to nije poremetilo odnose, pa su i više godina nakon skandala njih dvoje vezu krunisali brakon, a sada uživaju na medenom mesecu na Korzici.

Magazin "Klozer" prvi je pisao o vezi Olanda i Žili Gaje u januaru 2014. objavivši njihove zajedničke fotografije. Svet su obišle fotografije Fransoa Olanda kako na motociklu ide u zagrljaj novoj ljubavnici glumici Žili Gaje. Na paparaco fotkama se vidi kako Oland sa kacigom za motocikl napušta zgradu u kojoj se sastajao sa glumicom i to u pratnji samo jednog telohranitelja koji je, po tvrdnjama lista, paru donosio i kroasane.

Fronsoa Oland i Žili Gaje na medenom mesecu.
CRY / The Photo One / Profimedia 

Ovo je bio povod zbog kog se glumica odlučila da tuži ovaj list. Sud je presudio u njenu korist pa je iste godine odredio da se lepoj Francuskinji plati 15.000 evra odštete. Pored toga, sud je takođe naložio da pomenuti magazin na naslovnoj strani objavi presudu.

Žili Gaje tražila je 50.000 evra za kršenje privatnosti i moralnu odštetu. Pisanje o aferi pročulo se svuda u svetu, a tadašnja Olandova partnerka Valeri Trirvajler je zbog nakon saznanja da je muž vara provela nedelju dana u bolnici.

Valeri Trirvajler je nevenčana supruga bivšeg predsednika Francuske pokušala je čak i da se ubije progutavši pipule za spavanje, ali su uspeli da je spasu. Kao osvetu bivšem napisala je knjigu "Hvala za ovaj trenutak" i time mu oborila i tako već nizak rejting. Nakon razlaza sa bivšim partnerom vratila se novinarskoj profesiji. A zanimljivo je da je i ona nekada bila druga, pa je tako bivši predsednik Francuske Oland zbog veze sa njom prekinuo vanbračnu zajednicu sa Segolen Roajal, sa kojom ima četvoro dece.

Fronsoa Oland prevario ženu.
CRY / The Photo One / Profimedia 

Da Fransoa Oland nije partner od poverenja dokazao je i vezom sa zanosnom glumicom Žili Gaje koja je odigrala više od 50 uloga. U vreme kada se uveliko pisalo o vezi glumice i političara, javnost se podsećala i na to da je ova Francuskinja pozirala naga za određene magazine, a kao najupečatljiviji detalj iz njene karijere izdvajale su se eksplicitne scene u kojima je igrala.

Nakon nekoliko godina od skandala, poznati par venčao se ove godine, a fotografije sa medenog meseca šalju poruku da su zaljubljeni kao prvog dana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!