Kolin Firt koji je svetsku slavu stekao zahvaljujući ulozi Marka Darsija u kultnim filmovima o Bridžet Džons, nakon dužeg vremena je viđen u javnosti. Glumac je izgledao potpuno neprepoznatljivo, i po rečima fanova na mrežama, daleko od onog frajera kojeg su zavoleli u omiljenim romantičnim ostvarenjima.

Paparaci su ga uslikali u zapadnom Londonu u opuštenom izdanju, a neraspoloženost je sve vreme skrivao iza kačketa. Na mrežama se moglo i pročitati da deluje umorno i ispijeno, a neki su komentarisali da deluje kao da još uvek nije ostavio iza sebe skandal sa bivšom supurgom koja ga je prevarila nakon 22 godine braka.

Kolin Firt je iz novina saznao da ga supruga vara.
Raw Image LTD/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Tada je svet saosećao sa njim, ponajviše jer je za aferu saznao kada i svi - preko novina. Podsetimo, Firt je bio u braku sa filmskom producentkinjom Livijom Đuđioli sa kojom je i dobio dva sina. 

Međutim, u jednom trenutku se saznalo da ga je varala sa novinarem Markom Brankaćijem, koji je njen prijatelj iz detinjstva.

Livija je isprva poricala da su zajedno, a potom je otkrila da su imali kratku romansu. Tada je dala i bizarno objašnjenje da ju je Marko uhodio i nije hteo da je ostavi na miru, te da je to razlog što je afera potrajala. Takođe je otkrila da su bili zajedno 2015. godine kada su se ona i Kolin razdvojili na godinu dana. 

Iako su svom braku dali još jednu šansu, glumac ipak nije mogao da joj pređe preko prevare, te su se razveli 2019. godine.

Ipak, nakon ljubavnog kraha, slavni glumac je našao sreću kraj 20-ak godina mlađe asistentkinje Megi Kon, a par se veoma često može videti zajedno.

Međutim, nakon njegovih novih namrgođenih fotografija mnogi su pomislili da je došlo do "nevolje u raju", odnosno da nije sve okej u odnosu između "golupčića", a istinu o svemu zna samo čuveni Mark Darsi.

Kolin Firt izgleda neprepoznatljivo.
Raw Image LTD/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!