Glumac Luk Evans odlučio je letnje dane provede na Ibici, i to sa svojim dečkom Franom Tomasom. Paparaci su ih uhvatili u moru dok su razmenjivali nežnosti i zagrljaje, a po izrazi njihovih lica moglo se zaključiti da su bili dobro raspoloženi.

Luk je na sebi imao ljubičaste kupaće gaće, u kojima je do izražaja došlo njegovo isklesano telo, koje je već postalo njegov zaštitni znak. Njegov partner Frano imao je iste gaćice, samo u crvenoj boji, koje su naglasile njegov preplanuli ten, a ni mišići nisu mogli proći nezapaženo.

Sudeći prema fotografijama može se zaključiti kako njih dvojica zaista uživaju i da je možda baš Frano napokon onaj pravi za Luka.

luk evans na ibici sa partnerom
Elkin Cabarcas / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Par se upoznao pre godinu dana, dok je Luke radio u Australiji. Svoj odnos skrivali su sve donedavno, a Britanac je inače otvoreno pričao o svojoj seksualnoj orijentaciji i nikada nije skrivao da je homoseksualac.

Evans je zajedno sa svojim partnerom poslednjih nekoliko meseci uživao na raznim putovanjima, a između ostalog, na skijanju u Francuskoj.

luk evans nikada nije krio da je gej
Shutterstock 

"Njihova veza je toliko jaka, u tajnosti su putovali svetom. Isto razmišljaju, obojica imaju smisla za humor i jedan drugog podržavaju'', rekao je izvor blizak Luku za "The Sun".

Luk je ranije bio u vezi s Rafaelom Olarom, s kojim je počeo da se viđa na leto 2019., a raskinuli su u januaru prošle godine. Poslednje mesece veze proveli su zajedno u Australiji, a Rafael inače živi u Miamiju, gde radi kao umetnički direktor lanca hotela na Floridi i u Argentini.

Početkom prošle godine, ni mesec dana nakon njihovog raskida, Luk je u Sidneyju uhvaćen s misterioznim frajerom s kojim je uživao na poznatoj plaži Bondi Beach. Vezu s njim nije tada potvrdio, ali mnogi su pretpostavljali da su par.

Zgodni je dvojac u minijaturnim kupaćim gaćicama mamio poglede svojim isklesanim telima, a u moru su se dodirivali i smejali te se nisu previše obazirali na znatiželjne poglede i bliceve fotoaparata.

Britanski glumac ranije je izjavio kako razmišlja o očinstvu i da želi imati decu pre nego što ostari.

"Razmišljao sam o tome mnogo puta i kako starim, razmišljam da bih možda trebao to i učiniti. Ne želim biti stari tata, ali bih želie biti tata", zaključio je Luk.

Elkin Cabarcas / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Instagram Slavni glumac sa partnerom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!