Poslednjih dana na mrežama se širi informacija da je Jelena Janković ponovo trudna. Sumnju su još pre mesec dana izazvale fotografije sa Vimbldona na kojima je teniserka snimljena sa manjim stomakom.

Inače, Jelena je prošle godine donela na svet ćerkicu Unu koja je plod ljubavi između nje i Branka Baraća, inače interniste-reumotologa sa stalnom praksom na jednoj privatnoj klinici u Beogradu. 

Par je od samog početka svoju privatnost krio od očiju javnosti, te ne bi bilo iznenađujuće da se i ovog puta, ukoliko su priče tačne, ponovo ista situacija, odnosno da slavna teniserka do kraja sakrije trudnoću.

Jelena Janković je navodno trudna.
Rob Prange / Zuma Press / Profimedia 

Oni su ostali dosledni odluci da ne daju izjave za medije, te nije jasno da li u pričama koje kruže internetom ima istine.

Jankovićeva se inače nakon porođaja potpuno povukla iz javnog sveta. Prethodni period potpuno je posvetila svojoj mezimici, a tenis koji je do tada bio najvažnija stavka u njenom životu, pao je na drugo mesto. Obožavanu teniserku publika je svega jednom za godinu dana mogla videti i to kraj Novaka Đokovića na turniru koji je organizovao u srpskoj prestonici.

Jelena Janković se retko pojavljuje u javnosti.
pritnscreen/sport klub 

Jelena se takođe veoma retko pojavljuje u javnosti i sa suprugom. Podsetimo, bračni par upoznao se 2020. godine, kada je Jelena došla da se testira na tada aktuelan virus. Rodila se ljubav, a sudeći po njihovim osmesima sa finala izgleda da i dalje traje u punom zanosu, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

pritnscreen/sport klub, Facebook Jelena Janković retko se pojavljuje u javnosti sa suprugom Brankom Baraćem...

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!