Jelena Janković od samog starta bila je neko ko svoju privatnost ljubomorno čuva od svih. Ovog pravila posebno se pridržav od kako se povukla iz sveta tenisa i ostvarila se kao majka.

O svom ljubavnom životu nikad nije volela da govori, a u prilog tome ide i činjenica da je svih ovih godina uspešno krila vezu sa svojim sadašnjim suprugom, inače beogradskim doktorom Brankom Baraćem. Ipak, Jelena je jedna je od retkih koja nije pala pod uticaj društvenih mreža, pa je javnost uskraćena detaljima iz njenog života.

Jelena Janković ne deli na mrežama detalje odnosa sa suprugom.
Shutterstock 

Ipak, nedavno smo prvi put mogli da je vidimo sa svojom"jačom" polovinom, kada je sa tribina pratila meč Novaka Đokovića.

Muž Jelene Janković među prvima je čestitao Novaku.
printscreen/sportklub 

Ona se na prestižnom takmičenju pojavila upravo sa suprugom Brankom koji je bio i jedan koji je među prvima čestitao Noletu na pobedi.

Tako je šira javnost prvi put mogla da vidi bračni par zajedno koji sve vreme nije skidao osmeh sa lica. Jelena je tom prilikom odabrala jednostavnu belu košulju i slamnati šešir sa crnom trakom, dok je njen suprug takođe nosio košulju ali u pink nijansi.

Jelena Janković pratila je finale Vimbldona sa suprugom Brankom.
pritnscreen/sport klub 

Podsetimo, bračni par upoznao se 2020. godine, kada je Jelena došla da se testira na tada aktuelan virus. Rodila se ljubav, a sudeći po njihovim osmesima sa finala izgleda da i dalje traje u punom zanosu, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/sport klub, Facebook Jelena Janković retko se pojavljuje u javnosti sa suprugom Brankom Baraćem...

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!