Mnogi su mišljenja da su Jelena Janković i Ana Ivanović bile pravi biseri srpskog tenisa i najbolje teniserke koje je Srbija ikada iznedrila. Obe su bile više nego uspešne u ovom sportu, dogurale do samog vrha WTA liste i bile i ostale ponos naše zemlje.

I dok se javnost dičila njihovim uspesima, mnoge je zanimalo i u kakvom su odnosu slavne teniserke. Zapravo, godinama se šuškalo da su fine jedna prema drugoj samo pred kamerama, te da među "dikama srpskog tenisa" postoji mnogo netrpeljivosti.

Jelena Janković i Ana Ivanović navodno su prijateljice samo pred kamerama.
Profimedia 

Tome je navodno "kumovala" niko drugi do Snežana Janković, Jelenina majka, koja je jednom opaskom gotovo zapečatila odnos teniserki.

Majka Jelene Janković navodno je pokvarila njen odnos sa Anom.
Shutterstock 

Mnogi pamte njenu kritiku na Anin račun kada je naša teniska reprezentacija igrala Fed kup i kada Ana Ivanović, koja se u to vreme zabavljala sa španskim teniserom Fernandom Verdaskom, nije nastupila za svoju zemlju, piše "Story".

- Moja ćerka je propustila samo jedan meč za Srbiju tokom čitavih deset godina. Uprkos ozbiljnoj povredi zgloba pretrčala je pola planete kako bi stigla da igra za svoju zemlju. Za to vreme, neko drugi je uživao i pio kafu dok se moja ćerka povređena borila za svoju zemlju - ispričala je svojevremeno Snežana aludirajući na Anu koja se tada uslikala kako sa Verdaskom uživa uz kafu.

Takođe, nekoliko godina kasnije Jelena nije bila pozvana na Anino venčanje sa Bastijanom Švajnštajgerom.

- Nisam razočarana što me Ana nije pozvala na svoje venčanje, jer smatram da najsrećniji trenuci u našim životima rezervisani za ljude koji su uz nas dugi niz godina i s kojima delimo dobro i loše. Ja bih bila samo broj više na tom venčanju - poručila je Jelena.

Jelena Janković pre nekoliko godina rekla je da nije iznenađena što nije bila pozvana na venčanje Bastijana i Ane.
Shutterstock 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!