Od kako su nekadašnje zečice iz Plejboj vile počele da otkrivaju istinu o Hju Hefneru, mnogima nije promaklo da među onima koje su se oglasile nije bila i Kedra Vilkison.

Prema mišljenju mnogih, ona je bila najlepša zečica, i ona koja je Holi Medison "drmala kavez", odnosno pretila da postane omiljena Hefova devojka. 

Međutim, nakon Kendra je zbog ljubavi napustila Plejboj vilu i to prva, a nakon toga nikada više nije želela da priča o onome što je doživela tokom života sa Hjuom i drugim zečicama sve dok nije objavila svoju prvu knjigu "Sliding Into Home" u kojoj je otkrila sve pojedinosti. 

Kendra Wilkinson je bila jedna od omiljenih Hjuovih zečica.
Shutterstock 

Kendra je imala samo 18 godina kada je došla u čuvenu Plejboj vilu i počela da živi sa Hefnerom i ostalim zečicama. Kako je otkrila, tada je kao tinejdžerka imala dosta problema sa drogom i alkoholom, a ideja da se „izvuče iz tog pakla” delovala joj je kao sjajno rešenje. A tako je i bilo, jer se prema njenoj priči brzo navikla na raskoš i bogatstvo koje ju je okruživalo u novom domu.

Kendra je priznala da se često drogirala kako bi mogla da pregura noći sa Hjuom Hefnerom.

- Kako bih preživela noć sa njim morala sam biti pijana i drogirana. Nisam to mogla izbeći i to je bio jedini način da to izvedem - priznala je Kendra Vilkinson koja je napustila vilu 2009. godine.

Kendra Vilkisnon progovorila je o svemu što je doživljavala od Hefnera.
Shutterstock 

Kendra se nakon napuštanja vile udala za NBA zvezdu Henka Basketa i dobila dvoje dece, ali i rijaliti koji je pratio njenu porodicu. Nakon razvoda braka Kendra se pronašla u prodaji nekretnina.

Kendra se nakon napuštanja vile udala za NBA zvezdu Henka Basketa
Shutterstock 

- Trebalo mi je nekoliko godina da sastavim svoj život. Nisam mislila da se rijaliti televizija vraća i nisam mislila da je biti poznat opcija više. Zato sam se povukla, bila sam veoma izgubljena i trebalo mi je vreme da stanem na svoje noge i počnem da se bavim nekretninama. Ušla sam u svet nekretnina iz mnogo razloga. Trebalo je mnogo ranije to da učinim, da budem iskrena. Ko ne voli kuće, razna zdanja, pre i posle? Zabavno je naučiti sve procese i prodati nekretnine, a usput sklopiti nova prijateljstva. Ovo je novi život za mene. Sada i za mene i decu ide kako treba, rekla je Kendra.

2018. Kendra se razvela, trenutno je u vezi sa američkim biznismenom Stivenom Kotlerom, a paparaci su nedavno imali priliku da je snime na plaži u Malibuu.

Kendra Vilkisnon izgleda isto kao tokom Plejboj dana.
apples / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kendra danas živi miran život, te bi tako retko ko pomoslio da je nekada bila deo čuvene Playboy vile. Čak i sada kada se rasplamsala priča oko zverstava Hjua Hefnera, ona nije želela da se oglašava, a sumnja se da svemu prethodi svađa sa Holi sa kojom je i dan-danas na ratnoj nozi, te da zbog nje nije želela da se pojavi u dokumentarcu i progovori o svom traumatičnom iskustvu.

Kendra Vilkisnon u svađi je sa Holi Medison.
Shutterstock 

Svađa sa Holi

Iako se isprva mislilo, pogotovo tokom emitovanja šou programa "The Girls Next Door" da su Kendra i Holi veoma dobre drugarice, Vilinsonova je kasnije to demantovala i istakla da ni sa kim u vili nije imala prijateljski odnos.

kendra vilkison i holi medison su bile u svađi.
Shutterstock 

Na to se osvrnula i Holi u svojoj knjizi "Down the Rabbit Hole" s rečima: "Kendra je očigledno dala intervju jednom tabloidu objašnjavajući da nije bila prijateljica ni sa jednom od nas kao da je nekako bolja od svih ostalih... Odlučila sam da joj pošaljem poruku kako se zaista osećam: da je kukavica i da je pokušala da se ponaša kao 'prava' devojka na TV-u, iako je zapravo najlažnija osoba koju sam ikada srela - i da ako ima problema sa mnom, trebalo je da mi kaže, kao odrasla osoba umesto da samo ćuti."

Njihova svađa se dodatno rasplamsala tokom 2021. godine

Holi je u aprilu 2021. godine suptilno optužila Kendru da je lagala o intimnim trenucima sa Hefom. Kendra je naime još 2014. godine izjavila da je jedina koja je pitana da se useli u Plejboj vilu, a da prethodno nije morala da spava sa Hefnerom.

Holi Medison tvrdi da Kendra laže sve za Hefnera.
Instagram 

Holi je to prokomentarisala u podkastu "Call her daddy": "Prvo sam morala da spavam sa njim. Ne pokušavam da osramotim nikoga ili da kažem bilo šta, ali niko nikada nije zamoljen da se useli osim ako nije spavao sa njim."

Nakon toga Kendra ju je potkačila rečima: "Čoveče... 2021. godina je... Vremena su se promenila. Izvinite, ali imam decu koju volim i na koje sam fokusirana i nemam vremena za ove gluposti".

Nakon toga Kendra se nikada više nije oglašavala po pitanju bilo koje priče vezane za Hjua, te je izvesno da je dramu ostavila iza sebe i pokušava da vodi normalan život.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!