Tih devedesetih teško da je bilo popularnijeg sportiste od Denisa Rodmana. Gotovo da je iskakao "iz frižidera", a javnosti su posebno bile zanimljive njegove afere kao i kontroverzni intervjui koji nisu za one sa slabim želucem.

No, što su se ljudi više grozili onoga što je pričao i radio, to su njegova dela i izgled bili ekstremiji. Zapravo, slavni košarkaš je skandalima uspeo da zaseni ponašanjem svoje sportske uspehe na terenu.

Poznat je po aferama sa najzgodnijim ženama šoubiznisa, koje su mu se praktično bacale pred noge, iako nikome nije bilo jasno šta vide u njemu čemu su doprineli bombastična izdanja, kostimi, neobična frizura i šminka. 

Denis Rodman je bio veliki skandal majstor.
kpa Publicity / United Archives / Profimedia 

Tako mu se, primera radi, Madona našla kada se razvodio od prve žene, a njihova veza privukla je pažnju celog sveta. Madona svakako važi za jednu od diva sa najprovokativnijim i najburnijim ljubavnim životom, ali je bez obzira na to, veza sa slavnim košarkašem svojevremeno šokirala javnost.

Madona mu nuidila 20 miliona dolara da joj napravi dete

Iako je posle nje bilo ko zna koliko devojaka koje su prošče kroz krevet Denisa Rodmana, ipak je za njega, Madona bila ta koja je bila i ostala - nezaboravna.

Rodman je otkrio da je slavna pevačica po svaku cenu želela da postane majka.

"Rekla mi je da će mi platiti 20 milona dolara ako joj napravim dete i ako ga uspešno rodi", rekao je Rodman koji je 1994. bio u vezi s poznatom pevačicom.

Denis Rodman i Madona nekada su bili u vezi.
Ramey Photos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Potom je ispričao deo njihove intime.

"Pokušao sam da joj napravim dete u Central parku. Tamo je imala trospratni stan. Ja sam se kockao u Las Vegasu, a ona je bila u Njujorku. Zvala je i rekla mi: "Denise, znaš šta? Ja ovuliram". Posle toga je poslala avion po mene. Odleteo sam za Njujork i našao se s njom", ispričao je Rodman, ali njihova veza ipak nije uspela. 

Nakon pevačice, Denis je izlazio sa brojnim poznatim damama, sve dok nije zaveo čuvenu Karmen Elektru. Seksepilna glumica je jednom prilikom ispričala jedan detalj sa početka njihovog odnosa.

"Jednom je dobio slobodan dan i rekao mi da će me iznanaditi. Stavio mi je povez preko očiju i smestio me na motor, a kada sam skinula povez bili smo u trening centru Bulsa. Bilo je ludo, ponašali smo se kao klinci u prodavnici slatkiša. Imali smo seks na svakom delu trening centra. U svlačionici, teretani, na terenu", ispričala je Elektra.

Par se i venčao u Las Vegasu 1998. godine, međutim, razveli su se samo 9 dana kasnije. 

PIO, PARTIJAO I TRI PUTA LOMIO PENIS

Nekadašnja NBA zvezda Denis Rodman našao se u centru pažnje kada je otvorio dušu i ispričao sve dogodovštine iz njegovog života za jednu emisiju na britanskoj televiziji.

Na samom početku 'ispovesti' objasnio je šta je to zapravo 'skok u košarci'.

"Dakle, zvezda ekipe baca loptu na koš, ja skočim i ulovim je, pa je opet odnesem toj istoj zvezdi", slikovito je opisao Rodman koji je otkrio i koji mu je najdraži skok u karijeri.

Denis Rodman je zbunjivao svojim modnim kombinacijama.
MediaPunch/face to face / Face to Face / Profimedia 

"Skok sa Madone na Karmen Elektru. Taj mi je omiljen!", rekao je sa smeškom Rodman koji je bez ustezanja opisao i trenutak kada je 'slomio penis', a to je inače činio čak tri puta.

"Bili smo na nekakvom krstarenju, ceo dan sam pio i partijao... Sunce je upeklo, a ja sam i dalje pio i partijao tako da sam do kraja večeri bio 'odvaljen kao majka'. U jednom trenutku završio sam sa jednom devojkom u jednoj od kabina, na velikom krevetu i prilično je uživala. U jednom trenutku je odlučila da ode na drugi kraj sobe, zaletela se i skočila na mene. Krv je bila na sve strane, a ona se uspaničila i počela da viče 'O Bože, ubila sam ga, mrtav je"'. Samo sam je pogledao i rekao 'Nisi, dušo samo si mi slomila penis'", ispričao je tada kontroverzni košarkaš.

SPISKAO SVE PARE

Jedna žena i alimentacija, druga žena i alimentacija, treća žena i alimentacija, plus novac za izdržavanje dece, lude žurke i raskalašan život i, na kraju, naravno bankrot!

Nekadašnja zvezda NBA lige i osvajač šampionskog prstena sa Čikago Bulsima i Detroit Pistonsima jedan je od sportista koji su ostali bez svega što su zaradili tokom karijere.

Denis Rodman uspeo je da spiska sve pare.
INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia 

Njegove tetovaže, pirsinzi i minđuše kao i razne frizure činile su ga opasnim, pa je na terenima dominirao, ali je van njega vrlo brzo poropao.

Njegov problem sa alkoholom i drogom doveo ga je maltene do prosjačkog štapa... Ipak, danas živi od "starog imena", odnosno, najviše od reklamiranja proizvoda, pogotovo namenjenih muškarcima, a kako danas izgleda pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

Instagram Evo kako danas izgleda Denis Rodman.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!