Danska manekenka i glumica Brigit Nilsen (59), majka petoro dece, svoje poslednje dete, ćerku Fridu rodila je u 55. godini zbog čega se susrela sa sramnim komentarima. S obzirom na to da na internetu svako ima pravo na mišljenje, tako su pojedinci vređali Brigit jer je rešila da u 6. deceniji postane majka.

Ona se prvo našla u centru pažnje zbog veze sa 15 godina mlađim dečkom Matijom Desijem, a kada mu je u 55. godini rodila ćerku Fridu suočila se sa skandaloznim komentarima.

Naime, ljudi su pisali na mrežama kako je prestara, te da može da bude baba svom mužu a prababa svojoj ćerki, da nije normalna što je rodila dete u 6. deceniji....

Žena koja je godinama medijima bila zanimljiva zbog braka sa Silvesterom Staloneom snimljena je pre nekoliko dana na ulicama Los Anđelesa, a ono što su paparaci uspeli d azableže jeste da nije bila previše raspoložena.

brigit nilsen snimljena na ulicama los anđelesa
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Inače, danska manekenka je bila zanimljiva medijima zbog  ljubavnog života uopšte. Naime, Brigit se verila za Silvestera Stalonea u toku snimanja filma "Rocky 4".

Par se venčao 15. decembra 1985. godine u Kaliforniji na Beverli Hilsu. Brak je trajao 19 meseci i razvod je realizovan 1987. godine. Tokom godina bila je zanimljiva tabloidima zbog ljubavnih izbora, afere sa Švarcenegerom, ali i problema sa alkoholom. 

Nekadašnji top model je 2007. godine učestvovala u rijaliti program Celebrity Rehab, u kome su poznate osobe javno na televizji pokušavale da se oslobode svoje zavisnosti.

brigit nilsen sa artnerom i ćerkom
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Dugo je pokušavala da dobije dete, čak 10 godina neuspešno veštačkom oplodnjom. Iako je procenjeno da u njenim godinama su šanse 2.5% ona je ipak uspela da zatrudni i porodi se u 55. godini. Glumica iz ranijih brakova ima četiri dorasla sina.

- Ovo je jedna veoma skupa igra u kojoj možda dobijete, možda ne. Mnogo lekova, hormona, mnogo patanje da bi vas neko na kraju nazvao i rekao - žao nam je, niste trudni.

Lekari su mi dali tek 3 do 4 odsto šanse da ostanem trudna. Nisam imala puno jajašaca, ali bilo ih je dovoljno. Nisam mislila da ću se nakon 42. godine odlučiti na trudnoću. Bilo je tu puno razočaranja. Iako ste realistični jer znate koliko imate godina i da su šanse protiv vas, ipak ne odustajte - rekla je Brigit Nilsen.

Brigit je pronašla sreću sa dečkom Matijom Desijem koji je mlađi od nje 15 godina. Glumica je priznala da je zbog mlađeg muža odlazila na plastične operacije da bi izgledom bila bliža njegovim godinama.

Instagram slavna manekenka postala majka u 6. deceniji

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!