Ej Džej Džonson sin jednog od najboljih košarkaša Medžika Džonsona privlači pažnju svojim stilom gde god se pojavi a tako je bilo i ovaj put.

Ej Džej je snimljen na Mikonosu na letovanju sa prijateljima, a njegov stajling nije mogao a da prođe nezapaženo. Zlatni bikini, žute pantalone, sandale sa visokom potpeticom i Dior tašnica o kojoj maštaju mnoge žene, bile su deo Ej Džejevog stajlinga.

ej džej džonson na letovanju na mikonosu
ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Ej Džej, koji je poznata televizijska ličnost, bio je tema medija neko vreme zbog priča o promeni pola o kojoj je i sam govorio.

ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Sin slavnog košarkaša nosi odeću za žene

"Volim sebe takvog kakvog jesam. Srećan sam i zadovoljan sa sobom. Uvek sam govorio ako se neko ne oseća dobro u svom telu, treba nešto preduzeti po tom pitanju. Ja se ne osećam kao da sam u pogrešnom telu. Osećam da je ovo telo u kojem treba da budem. Ne osećam potrebu za promenom. Siguran sam u ono što želim sto posto. Osećam se ugodno u svojoj koži i volim svoje telo", rekao je svojevremeno ovaj mladić.

"Mogu biti muževan, mogu biti ženstven. Mogu raditi što god želim i uspeti u tome. Ako želim oda obučem haljinu, tada ću to učiniti. Ali ne želim to raditi stalno", dodao je sin Medžika Džonsona, a slavni košarkaš u više navrata je isticao da podržava svog sina.

Ej Džej je inače bio zvezda rijaliti šoua "Rich Kids of Beverly Hills" koji se emitovao nekoliko sezona. 2014. godine operisao je želudac i naglo smršao, nakon čega je počeo ponosno da pokazuje svoje telo. Kako su strani mediji pisali smršao je 90 kilograma.


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!