Glumica En Heč je preminula je juče u 53. godini od posledica povreda koje je dobila u sudaru koji prošlog petka. Vest o glumičinoj smrti potvrdila je njena prijateljica Nensi Dejvis na Instagramu, a zatim i njena porodican za Gardian izjavila da je En isključena s aparata.

Elen Dedženeris, koja je nekada bila u vezi sa En Heč oglasila se ovim tužnim povodom na svom Instagramu.

"Ovo je tužan dan. Šaljem svu svoju ljubav deci, porodici i prijateljima En", napisala je voditeljka koja je sa glumicom bila u vezi od 1997. do 2000. godine.

En Heč pre tri godine pričala je o romansi sa Elen, kao i na kakve probleme je nailazila u poslu zbog ljubavi sa slavnom voditeljkom.

elen i en bile su u vezi
Shutterstock 

"Moja filmska premijera "Volcano", rekla sam da ću povesti Elen kao partnerku i rečeno mi je da ću izgubiti ugovor sa "Foksom" ako to uradim. U tom trenutku ona me je uhvatila za ruku i rekla: "Radi šta ti kažu", a ja sam odgovorila: "Ne hvala". Odvela sam Elen na premijeru i izveli su me pre nego što se film uopšte završio i rekli mi da ne smem da idem na poslednju žurku zbog straha da će me slikati sa ženom", ipričala je En 2020. godine i dodala:

"Ona me je upozoravala: "Ovo će se dogoditi". Bila sam u vezi sa Elen Dedženeres tri i po godine i stigma vezana za tu vezu je bila toliko loša da sam ostala bez višemilionskog ugovora i nisam radila u studiju 10 godina".

en je pričala kakve je probleme u poslu imala zbog veze s elen
Shutterstock 

En je navela i kako je ona bila "deo revolucije koja je stvorila društvenu promenu, kao i to ne bi bila da se nije zaljubila u Elen". Nakon raskida s Elene, En se udala i rodila dvoje dece.

Podsetimo, En Heč izazvala je prošlog petka dve saobraćajne nesreće u Los Anđelesu, navodno, u alkoholisanom stanju.

Kako su pokazale fotografije, a potom i snimak, ona je kraj sebe imala flašu votke, a svojim Mini Cooperom najpre je jurila neprilagođenom brzinom krot jedno elitno holivudsko naselje, da bi se onda sudarila.

Nakon toga odjurila je sa mesta nesreće, a zatim se "zakucala" u garažu u garažu stambenog kompleksu. Kada se autom zaletela u garažu, došlo je do požara koji je zahvatio i kuću.

Karijeru je započela početkom 90-ih, ulogom u seriji "Marfi Braun", a komercijalni uspeh ulogama u filmovima "Vulkan", "Znam šta ste radili prošlog leta" i političkoj satiri "Ratom protiv istine".

Prva glavna uloga bila joj je u filmu "Šest dana, sedam noći", romantičnoj komediji u kojoj joj je partner bio Harison Ford.

Shutterstock Preminula slavna glumica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!