En Heč, slavna glumica i zvezda nekada jedne od najpopularnijih serija "Ali MekBil" pre nekoliko dana izazvala je sudar, nakon čega se u punoj brzini zakucala svojim automobilom u garažu kuće. Autmobil se nakon toga zapalio, a glumicu su u polusvesnom stanju sa teškim opekotinama iz zapaljenog vozila izvukli vatrogasci.

O njenom stanju danima se spekuliše, a iako se najpre mislilo da je došlo do poboljšanja, njeno stanje se pogoršalo uprkos ogromni naporima organa. Kako se navodi, male su šanse da preživi s obzirom da je došlo do velikog oštećenja mozga, a porodica se priprema da je isključi sa aparata, nakon čega će njeni organi biti donirani, kako je želela.

En Heč izazvala je sudar.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Naime, Enini predstavnici za štampu preneli su doktorke nalaze po kojima je ona zvanično proglašena moždano mrtvom. Prema njihovim rečima, njeni vitalni organi i dalje se održavaju u funkciji aparatima, ali je nastupila moždana smrt.

Nakon što se utvrdi da li se neki njeni organi mogu iskoristiti, biće isključen mehanički respirator koji je održava u životu.

Želimo da se zahvalimo svima za lepe želje i molitve za Enin oporavak, kao i medicinskom osoblju i divnim sestrama koje su brinule o En u Centru Grosman Burn u bolnici Vest hils – rekao je glumičin PR.

Nažalost, zbog nesreće koju je doživela, En Heč je zadobila tešku anoksičnu povredu mozga i ostaje u komi i u kritičnom stanju. Ne očekuje se da će preživeti.

En Heč proglašena je klinički mrtvom.
Shutterstock 

Inače, iako se najpre smatralo da je glumica bila u alkoholisanom stanju, određene analize pokazale su da je bila pod dejstvom narkotika, konkretno kokaina. Podsetimo, En Heč rođena je u Aurori, u Ohaju 25. maja 1969. godine, kao najmlađe od petoro dece Nensi Heč i Donalda Džozefa Heča.

En Heč proslavile su uloge u hit serijama,
Shutterstock 

Njen stariji i brat Nejtan takođe je stradao u saobraćajnoj nesreći, tri meseca nakon smrti njihovog oca od AIDS-a, kada je ona imala samo 13 godina. Kako je kasnije pričala, nakon incidenta kada su je pronašli pod dejstvom ekstazija kako naga trči gradom i tvrdi da svemirski brod dolazi po nju, otac ju je kao dete seksualno zlostavljao, zbog čega je imala mnogo psihičkih problema.

Karijeru je započela početkom devedesetih, epizodnom ulogom u seriji "Marfi Braun". Do kasnih devedesetih već je postigla komercijalni uspeh ulogama u filmovima "Vulkan", "Znam šta ste radili prošlog leta" i političkoj satiri "Ratom protiv istine". Prva glavna uloga bila joj je u filmu "Šest dana, sedam noći", romantičnoj komediji u kojoj joj je partner bio Harison Ford, a igrala je i u "Povratku u raj" i rimejku "Psiha".

Početkom dvehiljaditih i kasnije igrala je u velikom broju uspešnih ostvarenja, a domaća publika ju je obožavala kao Melani Vest u seriji "Ali Mekbil", u kojoj je igrala ženu s Turetovim sindromom. Vredno je radila i u narednim godinama, posebno na televiziji.

Poznato je da je tokom devedesetih bila u višegodišnjoj vezi s voditeljkom Elen Dedženeres, a iza sebe ostavlja sina kog ima s kamermanom Kolemanom Lafunom i sina kog je dobila s glumcem Džejmsom Taperom.

En Heč i Elen Dedženeris su bile u vezi.
Shutterstock 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!