Slavna glumica En Heč izazvala je dve saobraćajne nesreće u Los Anđelesu, navodno, u alkoholisanom stanju.

Naime, kako su pokazale fotografije, a potom i snimak, ona je kraj sebe imala flašu votke, a svojim Mini Cooperom najpre je jurila neprilagođenom brzinom krot jedno elitno holivudsko naselje, da bi se onda sudarila.

Nakon toga odjurila je sa mesta nesreće, da bi se nešto malo dalje "zakucala" u garažu u garažu u stambenom kompleksu. Kada se autom zaletela u garažu, došlo je do požara koji je zahvatio i kuću.

Kako prenose strani mediji En je dobila teške opekotine, i njeno stanje je kritično, ali je na vreme zbrinuta. Rečeno je da je trenutno u bolnici intubirana, ali se očekuje da će preživeti. Njeno stanje sprečava lekare da obave bilo kakve testove kako bi utvrdili da li je vozila pod dejstvom alkohola.

Podsetimo, slavna glumica En Heč godinama je više poznata po burnom životu nego po ulogama u nekim prepoznatljivim ostvarnejima. Ona je dugo bila u vezi sa čuvenom voditeljkom Elen Deženeris, nakon čega se udala i rodila dvoje dece, a onda i razvela.  

Postoje i priče da je kao dete prolazila pakao zbog oca zlostavljača, a glumica je godinama bila jedna od najglasnijih kada su u pitanju problemi sa mentalnim zdravljem. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!