Proslavljena glumica En Heč je preminula u 53. godini, piše Mirror. En Heč je prošlog petka izazvala dva sudara u Kaliforniji i tom prilikom je u nesreći zadobila teške opekotine.

Vest o smrti glumice saopštila je njena prijateljica Nensi Dejvis na Instagramu, a zatim i njena porodica potvrdila njena za Gardian da je En isključena s aparata.

"Nebo ima novog anđela. Moja voljena, ljubazna, zabavna, draga i prelepa prijateljica otišla je u raj. Užasno će mi nedostajati i negovaću sve lepe uspomene koje smo podelili.

En je uvek bila najljubaznija, najpažljivija osoba koja je uvek izvlačila ono najbolje iz mene. Bila mi je tolika podrška u svemu, uvek kada je mogla da mi pomogne i uvek bi rekla "da" kada je mogla da svojim vremenom, talentom i kreativnim genijem pomogne u pronalaženju leka za MS. Moje srce je slomljeno", napisala je Nensi Dejvis.

en heč preminula je u 53 godini
Shutterstock 

Podsetimo, En Heč izazvala je proošlog petka dve saobraćajne nesreće u Los Anđelesu, navodno, u alkoholisanom stanju.

Naime, kako su pokazale fotografije, a potom i snimak, ona je kraj sebe imala flašu votke, a svojim Mini Cooperom najpre je jurila neprilagođenom brzinom krot jedno elitno holivudsko naselje, da bi se onda sudarila.

en heč prošlog petka izazvala je dva sudara
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nakon toga odjurila je sa mesta nesreće, da bi se nešto malo dalje "zakucala" u garažu u garažu u stambenom kompleksu. Kada se autom zaletela u garažu, došlo je do požara koji je zahvatio i kuću.

En Heč bila je poznata po burnom životu i ulogama u nekim prepoznatljivim ostvarnejima. Glumica je dugo bila u vezi sa čuvenom voditeljkom Elen Deženeris, nakon čega se udala i rodila dvoje dece, a onda i razvela.

en heč bila je poznata po burnom životu i ulogama
Shutterstock 

Karijeru je započela početkom devedesetih, epizodnom ulogom u seriji "Marfi Braun". Do kasnih devedesetih već je postigla komercijalni uspeh ulogama u filmovima "Vulkan", "Znam šta ste radili prošlog leta" i političkoj satiri "Ratom protiv istine".

Prva glavna uloga bila joj je u filmu "Šest dana, sedam noći", romantičnoj komediji u kojoj joj je partner bio Harison Ford, a igrala je i u "Povratku u raj" i rimejku "Psiha".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!