Nikolinu Pišek su pre udaje za pokojnog Vidoja Ristovića povezivali sa brojnim moćnim muškarcima. Međutim, fatalna brineta priznala je samo pojedine veze, među kojima je bila i ona sa čuvenim zadarskim roniocem Kristijanom Curavićem.

Sve je počelo kada je došla na čas ronjenja, a nije dugo trebalo da među njima planu iskrice. Ljubav se rodila brzo, a pisalo se i da su se verili, međutim, nakon toga je on rešio da uđe u jedan rijaliti šou program gde je upoznao Žanu Štrbac, inače bivšu go-go plesačicu. Ironija je što je rijaliti vodila upravo Nikolina, ali to nije sprečilo Kristijana da prevari lepu voditeljku.

Nikolin aPišek svojevremeno je imala buran ljubavni život.
Instagram 

- Da, istina je da smo Kristijan i ja definitivno raskinuli. Mislim da je konačno našao ženu koja mu odgovara - rekla je tada Nikolina Pišek.

Instagram Nikolina Pišek

Sa druge strane, on je kasnije novinaru Slobodne Dalmacije rekao da su svemu presudili njegovi finansijski problemi do kojih je došlo kad mu je propao jedan projekat.

- Nikolina je jedna od najlojalnijih osoba koje sam upoznao. Ne čujemo se više, ali pamtim je samo po dobru. Ona mi je rekla: 'Molim te, idi u Norvešku, počeo si loše da utičeš na mene i moje dete. Radi te tvoje upornosti i guranja projekta koji u Hrvatskoj očigledno ne žele.

- Shvatio sam da govori istinu i da i nju povlačim u ponor. Bila je uvek uz mene, ali baš zbog toga morao sam da je napustim i da joj dam šansu da živi. Eto, tako sam izgubio i ljubav svog života. Nisam je ostavio zato što je nisam voleo, naprotiv, ostavio sam je jer sam je previše voleo, mogu reći da je ona bila ona prava. Ona je jako inteligentna, dobra i lojalna. Ali nažalost vreme je bilo krivo i razišli smo se - rekao je Curavić 2018. za Slobodnu Dalmaciju.

Kristijan je bio prilično okupiran organizacijom Global Under Water Awareness Association.

- Nikolina i njena ćerka Hana bile su mi porodica koju sam praktično zbog toga izgubio. Bio sam toliko tvrdoglav s tim projektom, sve sam ljude oko sebe vukao dole, ugrožavao njihov život i u tom sam trenutku shvatio da neću moći odustati od cilja. I tada sam izgubio porodicu, rekao je Nikolinin bivši. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!