Hrvatska voditeljka Nikolina Pišek popularna je u regionu. Ona je pažnju oduvek privlačila atraktivnim izgledom, ali i svojim burnim ljubavnim životom.

O njenim vezama pisalo se dosta, a u nastavku pogledajte s kojim muškarcima je bila i s kime su je sve spajali... 

Mark Cigoj

Hrvatski novinar i sin operskog pevača Krunoslava Cigoja je bio Nikolinina mladalačka ljubav.

mark i nikolina imaju ćerku hanu
Story.hr arhiva, ustupljene fotografije 

Nikolina je imala 21 godinu kada je s Markom dobila ćerku Hanu koje je završila medicinu na prestižnom fakultetu u Edinburgu, gde je stekla impozantno znanje, sklopila divna prijateljstva, ali i upoznala i svog partnera Andreja.

hana cigoj završila je medicinu
Instagram 

Kristijan Curavić

Od 2007. godine Nikolina je bila u vezi sa Kristijanom Curavićem, koji je bio rekorder u ronjenju na dah. Njihova veza je trajala tri godine. Kristijan je Nikolinu zaprosio, a međutim umesto odlaska pred oltar, usledio je raskid.

Hrvatski mediji pisali su da je Kristijanovo neverstvo presudilo njihovoj ljubavi. Ronilac je kasnije medijima ispričao da se kaje zbog raskida i da je do kraha veze došlo jer je bio preokupiran pokretanjem inicijative Global Under Water Awareness Association.

"Nikolina i njena ćerka Hana bile su mi porodica koju sam praktično zbog toga izgubio. Bio sam toliko tvrdoglav s tim projektom, sve sam ljude oko sebe vukao dole, ugrožavao njihov život i u tom sam trenutku shvatio da neću moći odustati od cilja. I tada sam izgubio porodicu", rekao je Nikolinin bivši.

Nikolina Pišek imala je buran ljubavni život
Instagram 

Kamran Pahvali

Nikolina Pišek nikada nije potvrdila romansu s iranskim princem Kamranom Pahvalijem s kojim su je medili povezali 2005. godine. Voditeljka je princa upoznala toom intervjua, zgodni Iranac je inače unuk iranskog šaha Reze Pahlavija. Takođe je čuven u svetskim džet set krugovima.

Voditeljka je priznala samo da su proveli nekoliko dana u Kanu.

Nikolina je bila u vezi sa iranskim princem
Instagram 

"On je jako simpa, zabavan, otvoren, obrazovan i privlačan muškarac, ali na vaše pitanje imam li šta za objaviti o nama, nemam. Kami i ja smo frendovi, a tri dana u Kanu proveli smo u zezanciji i partijanju, i to je sve", rekla je Nikolina o princu.

Matija Ćorković

Nikolina Pišek bila je dve godine u vezi s srpskim biznismenom Matijom Ćorkovićem. Raskinuli su 2012. godine, a Matija je inače medijima bio poznat kao veliki zavodnik na estradi – povezivali su ga s Anom Nikolić i Biljanom Obradović.

Nakon kraha veze Nikolina se žalila kako je daljina bila pogubna za njihovu ljubav.

"Veza na daljinu zahteva više koncentracije, novca i drugih stvari tako da su nategnute situacije česte. Ako niste čvrst karakter i samouvereni, skloni ste misliti kako je došlo do krize", ispričala je tada Pišekova.

Niša Saveljić

Posle veze sa biznismenom, pisalo se da je Nikolina bila sa bivšim fudalerom Nišom Saveljićem. Međutim, Nikolina i Niša su demantovali te navode.

"Od svih frajera s kojima su me spajali u poslednje vreme, a bilo ih je pet, šest, Niša je najzgodniji", rekla je tada Nikolina.

Šuškalo se da je Niša Saveljić bio u vezi sa Nikolinom Pišek
Instagram 

Vidoje Ristović

2013. godine Nikolina se udala za srpskog istoričara umetnosti Vidoja Ristovića. Par je imao glamuroznu svadbu na Azurnoj obali, a u braku su dobili ćerku.

nikolina se 2013 udala za vidoja
pritnscreen/instagram 

Vidoje Ristović je preminuo iznenada u 44. godini u salonu za masažu.

"Dogodi se život, niko te ne pita. Zastane dah i vreme. Upoznaš demone među najbližima i anđele u ljudima koji ti dođu na put, savim slučajno i nenametljivo. Misliš da će te neko iz svega toga probuditi.

Ćutiš u šoku danima. Bez suza. Ne stigneš prigrliti bol. I shvatiš da si ponosan na svaki korak kojim si kročio tih deset godina, na ljubav koju si davao i primao, na činjenicu da ste gradili porodicu zajedničkim snagama i veselili se svakom novom postignuću. Da ste bili srećni kada je vaše malo čudo prohodalo, izgovorilo prvu reč, upisali ga zajedno u školu, ispratili je na završnoj vrtićkoj priredbi, putovali svi zajedno i radovali se kao deca svakom novom zajedničkom iskustvu", napisala je Nikolina na Instagramu.

pritnscreen/instagram, Antonio Ahel/ATAIMAGES Voditeljka sa pokojnim suprugom

"Obamreš jer tvog oslonca više nema. Zaspao je i znam za što mi daje snagu. Zadužio me da naše dete, našu decu izvedem na pravi put. Posumnjaš u sebe i….onda pronađeš snagu u tim malenim okicama. One ti pokažu put, prepun trnja ali tvoj. Jer pobeđuju oni koji ne odustaju. Ništa nije onako kako se čini. I ništa nije nemoguć",, napisala je Nikolina o svom gubitku, uz fotografiju sa ćerkom koju je dobila u braku sa Ristićem.