Kristijan Curavić, najpoznatiji ronilac u Hrvatskoj nekada je bio u vezi sa voditeljkom Nikolinom Ristović Pišek.

Nikolina medijima je često bila zanimljiva zbog svog ljubavnog života, a Kristijana je upoznali 2007. godine u Rogoznici gde je ronilac imao svoj ronilački centar. Nikolina je odlučila da kod njega krene na kurs ronjenja, a tada se rodila ljubav. Na početku veze su demantovali šuškanja o romansi tvrdeći da su samo prijatelji, međutim, ubrzo su priznali svoju ljubav.

Nikolina i Kristijan bili su u vezi tri i po godine, a mnogi su se iznenadili kada je došlo do raskida, jer mnogi su verovali da će se venčati. 

2018. godine, Curavić je ispričao priču o svim nedaćama koje su ga tada zadesile pa onda i o samom raskidu s Pišek.

Sve je krenulo s projektom odlaska na Antarktik. Od engleskog je veleposlanika dobio ideju da se obrati Fondu za zaštitu životne sredine i proširi akciju čišćenja Jadrana od smeća, te mu je tadašnji čelnik fonda Vinko Mladineo javio da mu je odobren godišnji budžet od 1,6 miliona kuna. Curavić je kupio brodove, ronilačku opremu, dizao kredite, a sve je potom propalo.

Kristijan s kojim je Nikolina bila u vezi
story.hr Kristijan Curavić i Rade Šerbedžija

"I sada mi je muka kad se toga setim. U mom automobilu sedi Nikolina, moja tadašnja cura koju vodim na gažu u Beograd, mislim da je tada vodila 'Operaciju trijumf'. Bio sam na semaforu i zvoni telefon, tačno tri dana pre potpisivanja ugovora. Javljam se, kada ono s druge strane Vinko Mladineo i kaže mi: 'Slušaj, dogodio se rebalans proračuna, otpao je onaj tvoj projekt.' Mrak na oči! Kako, šta..., pa uzeo sam opremu, zaposlio ljude, kupio brodove, stavio hipoteku na kuću... Vinko ponavlja: 'Nema za tebe novaca.' I onda mi se samo roje misli, neko ukrade stotine miliona i slobodan je, a ja sam hteo tu siću i učiniti nešto dobro, to sve dokumentirati, i ne daju mi. O živote'', rekao je Kristijan tada za "Slobodnu Dalmaciju".

On je takođe dodao i da ga je Nikolina ubeđivala da ode da bude ronilac u Norveškoj, kao i da mu je govorila da loše utiče na nju i njeno dete. On je naziva najlojalnijom osobom koju je u životu upoznao i kako je tada istakao, iako nisu u kontaktu, pamti je samo po dobrom.

"Shvatio sam da govori istinu i da i nju povlačim u ponor. Bila je uvijek uz mene, ali baš zbog toga morao sam je napustiti i dati joj šansu da živi. Eto, tako sam izgubio i ljubav svog života. Nisam je ostavio zato što je nisam volio, naprotiv, ostavio sam je jer sam je previše volio, mogu reći da je ona bila ona prava. Mediji je krivo predstavljaju, ona je jako inteligentna, dobra i lojalna. Ali, nažalost, vrijeme je bilo krivo i razišli smo se'', ispričao je Curavić.

Instagram Šta je radila lepa voditeljka na svom telu


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!