Nikolina Pišek još uvek se oporavlja od smrti svog supruga, inače istoričara umetnosti Vidoja Ristovića. Vidoje je preminuo usled komplikacija sa srcem u 42. godini života, a iza sebe je ostavio je dve ćerke od kojih je naslednicu Unu Sofiju dobio upravo sa Pišekovom.

Ipak, lepa Nikolina ima još jednu ćerku - Hanu Leonardu, koja je danas svršena studentkinja medicine, a koju je voditeljka dobila u prvom braku u koji je ušla kada je imala samo dvadeset i jednu godinu.

Instagram Ćerka slavne voditeljka izrasla je u lepoticu

Tada je njen prvi suprug emotivno i finansijski stao uz voditeljku, baš kao što je to uradio i Vidoje, koja je u to vreme završavala arhitekturu. Reč je o novinaru Marku Cigoju, sinu popularnog operskog pevača Krunislava Cigoja, koji osim ćerke sa Pišekovom ima i naslednika Vita, kojeg je dobio iz deset godina duge romanse sa spisateljicom Josipom Pavić.

Mark Cigoj je prvi muž Nikoline Pišek.
Story.hr arhiva, ustupljene fotografije 

Nikolina je bila ludo zaljubljena u Marka sa kojim je provela nekoliko godina, međutim uprkos velikoj ljubavi, ipak je rekla kraj i njemu i njegovom načinu života. Inače, Cigoju su možda sve veze kako bračne tako i vanbračne bile na duge staze, ali se ipak više pisalo o njegovom burnom životu.

Nikolina Pišek je bila ludo zaljubljena u Marka Cigoja.
Instagram 

Marko se retko kada izlaže pogledima javnosti, čak ni na Instagram profilu njegove i Nikolinine ćerke može samo jedna fotografija i to iz davnih vremena, uprkos tome njegove kolege vole da se podsete njegove i voditeljkine ljubavi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!