Model, influenserka i DJ Šantel Džefris obožava da se relaksira na plaži. Ona je pre nekoliko dana snimljena na plaži u Majamiju u mikro bikiniju pink boje. Atraktivna Šantel istakla je svoje atribute, te je plenila poglede prisutnih na plaži.

Šantel, koja nema nikakav problem da pokaže svaki deo svog tela, kako na mrežama tako i u javnosti, paradirala je u minjaturnom bikiniju, a bujne grudi i obla zadnjica bili su u prvom planu.

Ova 29-godišnjakinja 2017. godine otkrila je da je ugradila silikonske implante u grudi jer je, kako je otkrila često varirala u težini, a želela je da joj grudi ostanu iste veličine uprkos njenoj skolonosti ka mršavljenju.

profimedia-0713002387.jpg
Pichichipixx / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

U jednom trenutku, Šantel je imala 58 kilograma, a dešavlo se i da naglo smrša i dođe od 45 kilograma, a to je uticalo da se njene grudi menjaju.

"To je velika razlika. Kada pređete s D na B korpu i izgubite volumen i težinu, to negativno utiče na vaše grudi. Čini da budu mlitave", izjavila je Šantel za strane medije.

profimedia-0713002352.jpg
Pichichipixx / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Poznata je po atraktivnom izgledu, ali i po vezama sa bogatim, poznatim i moćnim muškarcima. Sama Šantel jednom prilikom je otkrila da muškarce bez statusa nikada ne uzima u razmatranje.

Smejala se dok su joj hapsili dečka

Ona je još pre punoletstva počela da se zabavlja sa uticajnim momcima. Tako je 2013. bila sa Džastinom Kombsom, sinom Paf Didija, zatim sa reperom Lil Tvistom, igračem američkog fudbala Dišonom Džeksonom, košarkašem Džordanom Klarksonom, sa njegovim kolegom Kajriom Irvingom, glumcem Vilmerom Valderamom, jutjuberom Polom Loganom, kao i muzičarem Mašinom Ganom Kelijem koji je danas u vezi sa Megan Foks.

Instagram Slavna influenserka mami poglede na plaži

Ali afera sa Džastinom Biberom ju je vinula u zvezde. Iako su kratko bili u vezi i to je bilo sasvim dovoljno da se podigne prašina, a okonča se hapšenjem! Šantel je bila sa pevačem kada ga je policija uhvatila kako vozi u alkoholisanom stanju, a dok su ga hapsili ona se smejala, što je dodatno zgrozilo javnost.

Slavna lepotica zavodi samo moćne i bogate muškarce instagram/chanteljeffries


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!