Australijski milijarder Džejms Paker (54) i bivši verenik Maraje Keri, konačno je srećan i ne skida osmeh sa lica. Uostalom, za to i te kako ima valjane razloge.

Nakon pakla sa bivšom verenicom Marajom Keri zbog koje je završio na psihijatriji, a potom nabacio ogroman broj kilograma, sada izgleda neverovatno, a sve zahvaljujući bivšoj supruzi sa kojom je nedavno viđen u romantičnoj šetnji. Sve vreme su se držali za ruke i smejali, pa su mnogi opravdano posumnjali da su se između njih ponovo rodile emocije.

Džejms Paker viđen je sa bivšom ženom.
Agence / Bestimage / Profimedia 

Paker je bio u uobičajenom sportskom izdanju, dugim pantalonama i majici s kratkim rukavima, a lice je sakrio sunčanim naočarima i kapom. Njegova bivša supruga je nosila jednodelni kupaći kostim i crnu, prozirnu haljinu.

Inače, navnodno je zbog nje milijarder i promenio nezdrave navike i bacio se na rigorzonu dijetu kojom je već uspeo da skine 33 kilograma, a kako tvrde izvori, neće se tu zaustaviti.

Džejms Paker zbog Maraje je svojevremeno nabacio ogroman broj kilograma.
Papadakis Press/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Čak i sada kada je na odmoru, redovno trenira u teretani koju ima na drugoj strani jahte kojom plovi trenutno po Sen Tropeu.

Džejms je u poslednje vreme daleko raspoloženiji nego na pređašnjim paparaco fotografijama. Prošlog meseca je za 'The Weekend Australian' rekao da je srećniji nego ikad ranije. Takođe je istakao da je prestao da uzima lekove za raspoloženje koji su mu pomagali sa depresijom i anksioznošću.

Džejms Paker smršao je 33 kilograma.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

'Imam oko 130 kilograma i želim da se vratim na 100 kilograma do kraja 2022. Želim da plivam sa svojom decom na plaži Bondi kada ćemo biti svi zajedno u Sidneju sledeće godine i imati 100 kilograma", rekao je Paker kojem daleko više prija mirniji život.

On je inače detalje svoje borbe sa mentalnim problemima objavio u biografiji "The Price Of Fortune: The Untold Story Of Being James Packer" u kojoj se dotakao i turbulentne veze sa Marajom Keri.

Zbog nje je povučeni mogul išao na razna događanja i zabave dok je ranije vodio povučeni život i nije želeo medijsku pažnju. Paker je zaprosio Maraju dijamantskim prstenom od 35 karata vrednim 13,2 miliona dolara i činilo se da imaju skladan odnos, ali onda su raskinuli 2016. nakon 18 meseci veze.

Njihov raskid je bio buran, nisu ostali prijatelji i Keri se nije suzdržavala od komentara na Džejmsov račun.

Čak je u intervjuima prošle godine otkrila da seksualni deo njihove veze baš i nije funkcionisao pa zato bivšeg nije spominjala u svojim memoarima "The Meaning of Mariah Carey". Sa druge strane Paker je u svojoj knjizi njihov odnos opisao kao toksičan, a negirao je i da su nakon raskida veridbe postigli dogovor o novčanoj naknadi koju joj je isplatio.

Maraja keri brutalno je ponižavala bivšeg verenika.
MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Objavio je i da je pevačica na početku bila zabavna, ali da se mentalno nalazi na jako mračnom mestu.

Opisao ju je kao ludu, međutim kasnije je i sam primljen u rehabilitacioni centar u martu 2018. godine zbog problema s mentalnim zdravljem s kojima se borio otkad su bili zajedno.

Nakon raskida pevačice i milijardera američki mediji su pisali da je Maraja prodala verenički prsten.

Raskid sa Marajom keri Džejmsa Pakera je skupo koštao.
Exclusivepix Media / Exclusivepix / Profimedia 

Tačnije, prema pisanju New York Posta, njoj blizak izvor potvrdio je da je prsten prodao jedan od njenih menadžera, i to draguljaru iz Los Anđelesa za 2,78 miliona dolara. O spornoj prodaji navodno je potpisan i ugovor o poverljivosti, što znači da svi detalje nikada neće biti poznati i potvrđeni.

Inače, milijarder iza sebe ima dva razvoda. Prva supruga mu je bila glamurozni model Džodi Majers (50) od koje se razveo nakon tri godine.

S drugom suprugom, pevačicom Erikom Luis se oženio 2007. i dobili su troje dece. Razveli su se 2013., a ostali su u prijateljskim odnosima.

Džejmsovo bogatstvo se procjenjuje na 2.5 milijardi dolara, a milijarder je sin medijskog mogula Kerija Pakera i Rozalin Pcker. Unuk je Franka Pakera. Nasledio je kontrolu nad porodičnom firmom Consolidated Press Holdings Limited, kao i ulaganja u Crown Resorts koji ima u vlasništvu kasina u Londonu i Australiji.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!