Popularni glumac Goran Bogdan već neko vreme uživa u skladnoj vezi sa Jovanom Stojiljković. Iako se pričalo u jednom trenutku da su raskinuli, par je novom fotografijom samo dokazao da je njihova ljubav jača nego ikada pre.

Ali, pre nego što je uplovio u vezu sa srpskom glumicom i zvezdom "Ubrzanja", Gorana su povezivali sa brojnim drugim lepoticama. Izmeđuostalog i sa lepom pevačicom benda E.T. - Lanom Klingor Mihić.

Njihova ljubav imala je epitet "zabranjene" jer je navodno nisu odobravali njegovi roditelji. Ipak, Lana je jednom prilikom prokomentarisala vezu sa zgodnim Goranom.

"Tih šest meseci, koliko smo bili u vezi, bilo je prelepo razdoblje, ali život ide dalje, a nas dvoje smo zbog brojnih obaveza retko uspevali da se viđamo i gradimo vezu. Na kraju smo seli kao odrasli 30-godišnjaci i zaključili da je bolje da ostanemo prijatelji. Kako i ne bismo, kad je Goran jedna vrlo normalna, stabilna i topla osoba koja je bila uz mene u važnim životnim situacijama", rekla je.

Kada je reč o bivšim devojkama Gorana Bogdana, treba napomenuti da se jedno vreme zabavljao i sa ćerkom hrvatske političarke Vesne Pusić, inače rediteljkom Dianom Oniunas Pusić, ali i sa Antonelom Franković davne 2013. godine.

Goran bogdan imao je zabranjenu ljubav u prošlosti.
prinscreen/instagram 

Navodno je Bogdan bio u vezi i sa spisateljicom Milanom Vlaović, kao i sa glumicom Ivom Mihalić. Ipak, sada se čini da se skrasio kraj naše Jovane, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram, printscreeen/instagram Jovana Stojiljković i Goran Bogdan

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!