Jelena Đoković je poznata po tome što vodi računa o svom izgledu, pa svoju liniju održava ishranom i vežbama, odnosno treninzima.

Inače, Jelena pažljivo bira šta unose u ogranizam, a na njenom sajtu, u tekstu "Kako sam otkrila šta je dobro za moje zdravlje" objasnila je kako je prešla na zdraviju ishranu.

Mnogo se pričalo i pisalo o ishrani najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića i njegove supruge Jelene, koji je svojevremeno izbacio meso iz svoje ishrane, što mu je pomoglo da očuva zdravlje i fizičku formu, pa 34. godini života igra nestvarno zahtevan tenis.

Jelena Đoković danas živi zdrav život.
Larry Marano / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Novak i Jelena često i dele savete i recepte na mrežama, kao što je za, primera radi, sok od celera koji je posebno dobar za ovaj prelazni period i trenutnu situaciju sa koronom, kada nam svima treba više vitamina.

Novi snimak u kom vidimo kako Jelena Đoković udara na treningu sa navučenim rukavicama pokrenuo je lavinu komentara čim je dospeo na društvene mreže. Naime ona trenira punom parom, a mnogi bi rekli da udara kao "muško".

Jelena Đoković trenira Instagram/mestrepulmao

Pored boksa, Jelena voli i treninge u prirodi.

"Volim da vežbam na otvorenom. Radim jogu, čučnjeve, plank i vežbe poznate kao "legionar". Volim plivanje, biciklizam, trčanje, a kad se ukaže prilika igram i tenis", rekla je svojevremeno supruga najboljeg tenisera, a više fotografija njene forme pogledajte u nastavku:

Instagram, Steven Paston / PA Images / Profimedia Jelena Đoković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!