Jelena Đoković može da se pohvali da i nakon dvoje dece ima gotovo manekensku liniju, što su njeni pratioci mogli da vide u više navrata, kao i tokom Vimbldona kada je oduševila sve mini izdanjima za čistu desetku.

Nije tajna da je supruga teniskog asa redovna u teretani, kao i da izrazito vodi računa šta unosi u organizam. Ona je i na svom profilu u više navrata podelila recepte za ukusne, zdrave bezglutenske poslastice, ali nevezano od toga šta je na njenom meniju u toku dana, jedan ritual ne preskače svakog jutra.

Jelena Đoković može da se pohvali manekenskom linijom.
Instagram 

Naime, i ona i njen suprug Novak, svakog jutra na prazan stomak piju dva zdrava napitka. Oni ne samo da razbude organizam, već ih i čiste od toksina, daju mu potrbne vitamine i na sve to ubrzavaju metabolizam.

Najpre pri buđenju popiju čašu mlake vode sa limunom. Limun je odličan sagorevač masti, a ukoliko ga konzumirate sa mlakom vodom, neće biti toliko abrazivan za želudac.

Jelena Đoković poznata je po zdravom načinu života.
printscreen/instagram 

Nakon toga sledi sok od ceđenog celera, đumbira i krastavca. Celer je biljka sa posebnim nutritivnim i lekovitim svojstvima, postoji u divljem i pitomom obliku, a oba su lekovita. Ovo povrće je nisko-kalorično i stoga odličan saveznik pri mršavljenju.

O blagodetima đumbira ne moramo ni da pričamo, jer je odavno poznato da je ovaj moćni koren "ubica" celulita i masnih naslaga, a istovremeno pomaže u bržem sagorevanju kalorija.

Potrebno:

  • 1 veći krastavac ili 2 manja
  • 1 do 1,5 cm korena đumbira (manji koren)
  • Jedan veći struk celera
  • po želji svež peršun i par kapi limuna za lepši ukus

Priprema:

Oljuštite krastavac i đumbir pa isecite na manje komade, kao i celer i sve dodajte u blender. Možete sada dodati i peršun u malo limuna, i prelijte sve čašom vode i dobro sameljite sve dok ne dobijete glatku masu i to je sve. preporuka je da se konzumira ujutru.

Naravno, bitno je napomenuti da za najbolje rezultate morate promeniti nezdrave navike. Balansirana ishrana bogata povrćem je ključ uspeha za vitku liniju i naravno - fizička aktivnost. Jelena Đoković je fizički i aktivna, te pored vežbanja u teretani često vozi bicikl, šeta i pliva, a neke od vežbi zbog kojih izgleda poput modela pogledajte u videu na kraju teksta.

POGLEDAJTE KAKO VEŽBA JELENA ĐOKOVIĆ: Zbog ovoga može da se pohvali vitkom linijom i nakon dve trudnoće Instagram/jelenadjokovicndf

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!