Bruklin Bekam ne prestaje da šokira javnost. Ne samo što je izgubio unosan posao od čak milion dolara sa poznatim brendom Superdry, već su mu sada i svi drugi krivi, a ponajviše majka koja mu je i sredila ugovor. 

On je opleo po Viktoriji i još se naljutio na nju jer eto, "on je hteo Gucci, a ona mu dala Superdry". Kakva šteta, rekao bi neko! Bruklin očigledno smatra da mu, iako nema ni dana staža, pripada sve što poželi, te da i dalje treba da mu se ispunjavaju svi hirovi. I dok neko mora debelo da se oznoji da bi pristojno živeo, Bekamov sin bi da bez muke dobije sve. 

Bruklin Bekam misli da ne mora da radi jer je bogat.
Instagram 

No, s obzirom da na to kako je vodio kampanju za Superdry, teško da će Gucci videti, sem na fotkama. No, u čemu je bio problem? 

Naime, čelnici iz Superdry doneli su odluku da sa Bruklinom ne nastave saradnju. Problem je bio to što se njihova veganska kampanja ticala održivog razvoja, reciklaže, zaštite sredine, a Bekamov sin niti je prestao da sprema meso, niti je umanjio ludovanja na jahtama koje su poznate kao jedne od ogromnih zagađivača mora i okeana. Shodno tome, logično je zašto je dobio "šut-kartu". 

Međutim, nakon toga je i njegova supruga Nikola Pelc progovorila  o pritisku koji je Bekamov sin osećao u nameri da ispuni zahteve svih, a navodno ponajviše majke Viktorije koja pokušava da mu za života osigura kakvu-takvu karijeru. No, Nikola je javno stala na njegovu stranu iako su pojedini izvori Pelcove rekli da je i ona bila besna jer Bruklin ne može da zadrži nijedan posao, te se oslanja na zaradu njihovih roditelja i bogatstvo bogate supruge, zbog čega je dobio i nadimak "muška sponzoruša".

Bruklin Bekam se oslanja na zaradu njihovih roditelja i bogatstvo bogate supruge.
Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

No, sada se saznalo i da Bekamovi nakon ispada njihovog sina "ne smeju na ulicu od sramote", jer je Viktorija ta koja je "poturila" svoj obraz kako bi razmaženom sinu obezbedila posao. On je bio besan što ga majka uopšte i tera da radi, te se nekadašnja Posh Spice malo odmakla od svega. 

"Povukla je puno veza da mu dogovori saradnju sa Supredry-jem. To je trebalo da mu pomogne da izgradi profil kako bi mogao da počne da gradi budućnost", kaže izvor.

Viktorija Bekam navodno ne izlazi na ulicu od sramote.
Xposurephotos.com / Backgrid UK / Profimedia 

"Dejvid i Vikotorija su puno radili da stignu do ovoga što su sad i za njih je veliko razočaranje videti kako Bruklin odbacuje sve ovakve prilike", dodao je izvor i dodao da je Bruklin očekivao da će njegova majka, kada mu je rekla da će mu pomoći, zapravo raditi njegov posao, odnosno obavljati sve obaveze umesto njega. 

Inače, Bruklin se do sada oprobao u toliko toga. Pokušao je da bude fudbaler, pa ga je juniorski klub Arsenal izbacio iz tima jer jednostavno nije dovoljno talentovan i još bitnije - ne trudi se dovoljno. Nakon toga je želeo da bude maneken, pa fotograf, pa kuvar... Ali je bruka pukla kada se saznalo da iza sebe ima armiju ljudi koji zapravo pripremaju jela dok se on samo "slika".

I posle svakog otkaza, svi su mu drugi bili krivi, te je ono što mu se događalo ponovo pravdao "kalimerovski" - nepravdom. Da li će Bruklin na kraju naći svoju pravu pasiju ostaje da vidimo, ali za sada izgleda da za uspeh ipak nije dovoljno da samo imate bogate roditelje.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Bruklin Bekam nije tako zgodan kao svojotac Dejvid.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!