Bruklinu Bekamu se baš ne da. Taman se ponadao da će se od unosnog ugovora sa brendom Superdry masno opariti, a onda je usledilo ono čemu se nije nadao - dobio je otkaz "kao kuća".

I ništa to ne bi bilo toliko strašno da njemu, kao po običaju, svi drugi nisu krivi, iako su čelnici kompanije izričiti zašto je do prekida saradnje došlo. Zapravo, prema brojnim izvorima, saradnja sa "Superdry" došla je ponajviše zahvaljujući vezama njegove sada supruge Nikole Pelc.

Nikola Pelc besna je jer je Bruklin Bekam ponovo dobio otkaz.
LCD / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Što bi se reklo, na lepe oči je dobio unosan posao, ali ni ovaj, kao ni mnoge pre, nije uspeo da zadrži. Iako deca bogatih roditelja uglavnom uspevaju da lakše nego "obični smrtnici" nađu mesto pod suncem, te da ostvare unosnu zaradu zahvaljujući bogatim korenima, u ovom slučaju, čini se da ni Viktorija ni Dejvid Bekam nisu mogli da spreče neizbežno.

Naime, Bruklin je pre manje od godinu dana potpisao ugovor sa "Superdry", a za samo nekoliko objava trebalo je da dobije milion dolara. Međutim, sada su čelnici izjavili da su daleko pre isteka ugovora "odlučili da rade sa drugačijim talentima za njihovu proleće/leto 2022 kampanju".

"Superdry radi sa nizom brend ambasadora i uživao je u radu sa Bruklinom tokom lansiranja naše nove prodavnice u ulici Oksford i tokom naše kampanje za jesen/zimu 21“, rekao je portparol brenda.

"Uvek pratimo rad naših brend ambasadora koji se pojavljuju u našim kampanjama i sada smo odlučili da radimo sa drugačijim talentima za proleće/leto 22".

Bruklin Bekam dobio je otkaz od brenda Superdry.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, uprkos finom i "našminkanom" saopštenju za medije, mnogi su čitali između redova i protumačili ovaj potez kao to da je Bekamov sin nepodoban za brend, a zaključak zbog čega je to tako nije teško doneti.

Zapravo i sama Nikola Pelc nedavno je govorila o pritisku koji je Bekamov sin osećao u nameri da ispuni zahteve svih. Ona je javno stala na njegovu stranu iako su pojedini izvori Pelcove rekli da je Nikola bila besna jer Bruklin ne može da zadrži nijedan posao, te se oslanja na zaradu njihovih roditelja i bogatstvo bogate naslednice.

RM / SplashNews.com / Splash / Profimedia, LCD / Shutterstock Editorial / Profimedia Raskošno venčanje mladog para

Ipak, predbračni ugovor koji su potpisali osigurao je Nikolu u slučaju razvoda, što naravno ne znači da Bruklin ne može da uživa u još većem bogatstvu koje poseduje porodica njegove supruge, s obzirom da su milijarderi.

Bruklin se do sada oprobao u toliko toga. Pokušao je da bude fudbaler, pa ga je juniorski klub Arsenal izbacio iz tima jer jednostavno nije dovoljno talentovan i još bitnije - ne trudi se dovoljno. Nakon toga je želeo da bude maneken, pa fotograf, pa kuvar... Ali je bruka pukla kada se saznalo da iza sebe ima armiju ljudi koji zapravo pripremaju jela dok se on samo "slika".

Ipak, njegovo koketiranje s mesom i slični poduhvati doveli su i do okončanja saradnje sa "Superdry", s obzirom da je u pitanju veganska kampanja, što baš i ne ide uz ljude koji zapravo jedu i spremaju meso, a kako je reč i o održivoj modi i očuvanju prirode, čelnicima je smetalo što Bekam ne silazi sa jahti koje su zagađivači, ali i ne prestaje da se razmeće proizvodima koji su produkti brze mode.

Bruklin Bekam ne silazi sa jahti koje su zagađivači.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Na sve to, Bekamu su svi drugi bili krivi za sve, te je svoj otkaz ponovo pravdao "kalimerovski" - nepravdom. Da li će Bruklin na kraju naći svoju pravu pasiju ostaje da vidimo, ali za sada izgleda da za uspeh ipak nije dovoljno da samo imate bogate roditelje.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!