Ćerka Hajdi Klum, Leni Klum (18) podelila je fotografiju u bikiniju i pokazala šta ju je snašlo nakon preteranog izležavanja na suncu.

Pratiocima je ovim postom dala do znanja koliko je bitno koristiti zaštitne kreme. Naime, lepa manekenka je pozirala na ležaljci u bež bikinuju i tako pokazala opekotine koje je zadobila od sunca.

Pazeći da zadrži svoj smisao za humor u vezi s tom situacijom, našalila se u opisu:

"Malo me je sunce poljubilo". Ubrzo su reagovali i njeni pratioci.

"Koristi Aloe Veru to pomaže u takvim situacijama", "A jaoj, pa ovo sigurno boli, koristi kremu s najvišim faktorom", "To nije poljubac, to su prave opekotine".

Leni je nedavno viđena kako uživa na ručku u Beverli Hilsu sa svojim očuhom Silom, bivšim suprugom njene majke Hajdi Klum.

{credit}/MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA / The Mega Agency / Profimedia Lepa manekenka krenula stopama svoje majke

Čuvena nemačka manekenka i pevač bili su u braku od 2005. do 2014. i zajedno su dobili troje dece Henrija, Džoan i Lou.

Leni je veliku pažnju plenila i na modnoj reviji Dolce&Gabanne u Veneciji, samo nekoliko meseci nakon što je debitovala na Berlinskoj nedelji mode. Tamo je spremno pozirala okupljenim fotografima i pozdravljala ih, nameštajući se u tirkiznoj haljini bez bretela, u kojoj je kasnije prošetala i pistom. Manekenka u usponu kombinaciju je začinila krunom ukrašenom draguljima, kao i glomaznim nakitom.

Osim što je tek počela da nosi modne revije i krenula majčinim stopama, Leni je snimila već i prvu naslovnicu za časopis Glamour Germany, a upravo joj je majka Hajdi najveća podrška.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!